Balbebek_Egemen Woody öpmekten sarılmaktan ve sevmekten vazgecme en önemliside haksızsan çocuğuna karşi bir hatan varsa özür dile ben ara ara özür dilerim 2 yaşında oğlum
Zekimurendebizigorecekmi Woody *Kıyaslama *en katlanamadığın zamanlarda bile sıkıca sarıl Anın tadını çıkar çünkü bu günlerini özleyeceksin sevginin iyileştirici gücünü hafife alma
tosbilitostos Woody “her çocuğun bakımı kendine özeldir”özel ilgi ve özel şeylerle büyümeli genelleme yapılmamalı.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Woody Her şey dozunda güzel. Hayat her zaman sınırı bilince anlamlı. ☺️ Bende buna gayret ediyorum. Çook severim, kızdığımda olur. Her şey dengeli.. 🌸
vilnius Woody ilk önce insanları doğayı ve hayvanları sevmesini ☺️ Ve üzerine aldığım kıyafetler sınırlı olsa da sınırsız oyuncak almaya çalışıyorum elverdiğince . Bu durumda da dış güçler devreye giriyor çok oyuncağı var diye ama her biri bilişsel ve fiziksel gelişimi için faydalı bu nedenle asla acımıyorum verdiğim paraya . 👍🏻 Ayrıca mümkün olduğunca onunla ilgileniyorum doktoraya hazırlanmama rağmen kızım uyanıkken ders çalışmam, yaptığım işlerde sınırlıdır ona vakit ayırmak isterim hep 🤗🤗
Elifdurununannesi Woody 19 aylık 😊 taktir ettikçe bakıyorum cesaretleniyor mesela sofra kurulacak ekmek veriyorum eline örtü veriyorum yardim ediyor aferin kızım diyorum bana hep yardım ediyorsun diyorum başkalarının yanindada anlatiyorum benim kizim bana çok yardim ediyor diyorum hoşuna gidiyor mutlu oluyor 🤣🤣
fatimaozel Woody Relax olacaksınız. şımarmak kudurmak dağıtmak onların doğasında var, millete uslu çocuk göstermek için onu kısıtlamanın bir anlamı yok bence.. “Konuşmaktan anlatmaktan çocuk anlar.”
Woody fatimaozel Çok doğru.annem sürekli ayyy çekmeceler ne zaman dağıtmayı bırakacak diyor. Ya hu daha 1 yaşına girmedi, bismillah. Kamerada görüyor “ay ay ay, onu yaptı”. Yapsın yani ne zararı var çevreye anlamadım
CemreKerem35 Woody Oğlum Aralık ayında 3 yasına girdi ben neredeyse 10 aylık civarından itibaren oyuncaklarını vileda yemek seti tamir seti tarzı seyler sectim oyun ile tüm aletlere aşina olsun gözü ve eli alıssın diye bir de hiçbir zaman ekran basına oturtup işlerimi öyle yapmadım her zaman o da yanımda beni izler durumdaydı ve inanın 1 yasında benimle birlikte bir şeyler yapmaya alısmıstı evde . su an sofrayı asla bana tek kurdurmaz mutlaka yardım eder yatak toplarız o yastıgını düzeltir ben nevresimi ya da hadi oyuncaklarını toplayalım derim her seyi düzgünce kutusuna koyar . geçen gün calısma masası kırıldı çivi yerinden kalıtesiz malzeme kullanmıslar gittik çivi aldık birlikte tamir ettik yani kısaca hayatımın her anına onu da dahil ediyorum gördükçe hevesleniyor . ben tablet tv ye çok alıstırmayın yazıyorum bazen anneler tepki veriyor amaan eninde sonunda konusacak diye ama benim alıstırma deme sebebim konusma ya da beyın gelişiminden ziyade günlük rutinler yapılırken görsün soyutlanmasın . he son olarak aılede babanın temizlik annenin tamir yaptıgını gören çocuk asla işleri cinsiyet rollerine göre kodlamaz bu yüzden babanın da rolü büyük bu konuda .
Woody birminikdev Bunu çoğu aile yapmıyor sanki. Her şey zorla.. Yoksa da yiyecek mesela.. İstemiyorsa da yiyecek.. Saatli uyuyacak gibi gibi
birminikdev Woody Kesinlikle öyle. En basitinden ismiyle hitap etmek. Birine bir şey anlatırken bizimki demek yerine bebeğin ismini kullanmak bile basit bir adım ama maalesef..
Woody ElifkonunAnnesi Maşallah maşallah. Eşim haftaiçi izinli oluyor. Biz de 1 gün baba kız günü düşünüyoruz işe başlayınca. Haftasonu benim tek oldugum bir gün var.. Bir de beraber olacagımız. Umarım biz de başarırırız siz gibi
ElifkonunAnnesi Woody baba evladını gönülden seviyorsa inanın ki oluyor. Bazen çok yorgun olduğunda erken yatıyor, ama özürler dileyerek. Sen şoförsün can taşıyorsun git yat diyorum siz yalnız kalıcaksınız diyor. Kendisi yokluktan dolayı babasını görmeden büyümüş adam iki işte birden çalışırmış eve gelir yemek yer geri çıkarmış, aynısını kendi evladıma yaşatmıcam diyor 🙏
ikbalkr Woody sonsuz sevgi vererek ahlaklı , vicdanlı, cömert,kibar, hoşgörülü, vatanına milletine anne babasına hayırlı bir evlat yetiştirmek