Aysentrn SinemB onun için ücret ödediniz mı acaba bize de doktorumuz rapor yazdı ama eczanede 45adef icin 110 lira aldılar
NSZA2020 Duru33 3 buçuk aylık 3 bazen 4 saatte bir veriyorum sadece mamayla besleniyo anne sütü almıyor
Halehazalatila Alminay23 ben yeni başladım doktor günde 2 öğüne 1 er çau kaşığı koy dedi günlük 2 çay kaşığı ama bakalm nolck 😓
Alminay23 Halehazalatila Ay valla benm oğlum hala yapmadı 1 haftayı geçti bu sabah şey yaptım poposuna masaj yaptim sonrada hafif parca sabun koy dediler
Halehazalatila Alminay23 ben doktorumun bilgisi dahilinde mama veriyorum verirken bir günde 5 kez veriyorsam eğer 2 öğündeki mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağ koyuyorum ve doktorumun verdiği bir ilaç var onu kullanıyorum sizde konuşun isterseniz faydası olur, ilacın adı debridat
Emirinannesimrvdll Elifunal tam tersi değil mi günde en az 5 6 kez kakasını yapması doyduğu anlamına gelmiyor mu
Kad_er_tugrul Benim bebeğimde zayıftı doktor herşey iyi diyordu ama bana göre zayıftı ek gıdalara geçtiğimizde toparladı çok şükür hipp,sma kullandık onları sevmedi şuan aptamil kullanıyoruz