Alminay23 Halehazalatila zeytinyağını ben devamli veriyorum 90 cc ye 3 çay kaşığı koyuyrm günlük 1 çay kaşığı iciriyorum Herkzde fitile alıştırma dedi kayinvalidemde bugün sabun koydu 🤔😏
Halehazalatila Alminay23 ben yeni başladım doktor günde 2 öğüne 1 er çau kaşığı koy dedi günlük 2 çay kaşığı ama bakalm nolck 😓
Alminay23 Ben mama evolvia kullandim sonra hip şimdide hero baby aldim ama aptamili deniycm oneren varmı 2.ay 20 günlük 4.800 kg normlmi
Aysentrn SinemB onun için ücret ödediniz mı acaba bize de doktorumuz rapor yazdı ama eczanede 45adef icin 110 lira aldılar
NSZA2020 Duru33 3 buçuk aylık 3 bazen 4 saatte bir veriyorum sadece mamayla besleniyo anne sütü almıyor
Alminay23 Halehazalatila Ay valla benm oğlum hala yapmadı 1 haftayı geçti bu sabah şey yaptım poposuna masaj yaptim sonrada hafif parca sabun koy dediler
Halehazalatila Alminay23 ben doktorumun bilgisi dahilinde mama veriyorum verirken bir günde 5 kez veriyorsam eğer 2 öğündeki mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağ koyuyorum ve doktorumun verdiği bir ilaç var onu kullanıyorum sizde konuşun isterseniz faydası olur, ilacın adı debridat
Emirinannesimrvdll Elifunal tam tersi değil mi günde en az 5 6 kez kakasını yapması doyduğu anlamına gelmiyor mu
Kad_er_tugrul Benim bebeğimde zayıftı doktor herşey iyi diyordu ama bana göre zayıftı ek gıdalara geçtiğimizde toparladı çok şükür hipp,sma kullandık onları sevmedi şuan aptamil kullanıyoruz