karsiyakalianne patilianne haklısınız ama insan uzuluyor iste elinde değil. Bunu kabullenmem çok uzun zaman aldı, belki de bu yüzden postunuzu görünce çok çok mutlu oldum. Harika bir düşünce bir bebeğe süt annesi olmak, ayağınıza tas bile değmesin..
patilianne karsiyakalianneAllah razı olsun sizinde Annelik zaten kendini hep yetersiz hissetmek demek emzirmekte yetmiyor o yüzden boşverin siz eminim çok iyi bir annesiniz
Grkmgrkm patilianne benm bebeğim 4 aylık hiç emmedi İstanbul esenyurt kıraç ta otryrm vermek isterseniz
patilianne Grkmgrkm eğer karşıya geçecek olursanız mutlaka yazın bana ya da burdan gelecek olan bir tanıdığınız falan varsa bende eşimle bir konuşayım belki iş yerinde oraya gidecek biri vardır falan ulaştırmaya çalışacağım size
Grkmgrkm patilianne inşallah ben pek gelmyrm karşıya kimsem de yok malesef akrabalarm hepsi memlekette canm
Gokce_mom Ayseecm sür kardeşe nikah olmaz arkadaşımız cinsiyetini belirtirse o şekil karşıdaki kişi alsa sorun olmaz kızsa kız erkekse erkek
Gokce_mom patilianne hayrın kime dokunursa çok büyük iyilik yapıyorsun canım inşallah minik bi Bebiş faydalanır
kelebek97 patilianne Bende Ankaradayım yardımcı olmak isterim 3 poşet buzlukta sütüm var sigara alkol kullanmıyorum. Lütfen ihtiyaci olan yqkin bölgede olan bana yazsın yardımcı olmak isterim 🥰