Fatmanaz Edward benimki bide silikonla emiyor canım meme ucun çok az çünkü silikonla çektikçe daha kötü oluyor gazına gelince bu beni deli eder sabaha kadar uyutmaya çalıştım yavrumu 😔
Edward Fatmanaz tene temas etmesi önemli diyor uzmanlar zamanla iyileşince verirsin memeni😶 gaz için ilaç kullanmıyor musun ?
Fatmanaz Edward kullanıyoruz canım işe yaramıyor ama dikkat ettim iki gündür kimyon veriyorum altını kirletiyor
Fatmanaz Edward canım mememin ucu hiç yok zor kabul ettirdim silikonu ki ona rağmen göğüsüm sakat gibi
Fulya0512 Nurnehir ayva çekirdeğinin jeline her emzirmeden sonra sürün bide göğüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim bende 40 gün çektim o ağrıyı ağlaya ağlaya emziriyordum Allah yardımcınız olsun hemen geçer inşallah😕
Fatmanaz Edward göğüs Kalkan’ı alın diyorlar bilemedim aldan mı sağ göğsüm gerçekten dayanamıyorum iğleşmiyor
Edward Fatmanaz bilmiyorum canım herkesin ki normal yara biZimkisi çocuk yanlış emiyor onun yarası iyileşmez canım ben kullanıyorum yani ağrısını hafif ediyor bitirmiyor sen al belki sana iyi gelir tutumluanneden al orda fiyatlar biraz daha uygun
Fatmanaz Edward iyi olsun ama yeter ama olmayacak gibi bi kadın anlatmıştı evicap ampul kullanan onu kullanacağım bende şimdi biraz önce başladım
Edward Fatmanaz kullan bakim inşAllah işe yarar ben bide adet olmuşum onun ağrısı da ayrı beni maf etti 😓