Gizemduru Saf zeytın yagı sur canım ve gogsun acık kalsın kurusun kendı kendıne evde teksen kimse yoksa utanma aç gögslerini yaralar nemli kalmasın kurusun ve o gogsunden emzirmeden yarın saat once parol gibi süte cok gecmeyen agrı kesıcı kullan yarım saat sonra emzır bebegını farkedıceksın buyuk ölçüde rahatlıycaksın dr um onermişti banada bide bebek agzını acar acmaz gogsunu oldugu gıbı sok agzına ucunu emnesin canın ondan yanıyor
Busrakorayeymen Nurnehir garmastan pomad krem vermisti doktorum onu alin mutlaka ben normalde krem surmuyorum. Ama bazen cok agrim oluyor suruyorum cok iyi geliyor eczaneden alin
Edward Mehmetalininannesi anladım canım ben çok takınca pişik yapıyordu ondan sordum ama iyi geliyor en azından dışarı çıkınca çok rahat oluyor 😶
Fatmanaz Edward çok kötü ya küçük küçük yara açılmış kan kesilmiş ikisinde de Kızarık ve sızlıyor kaşınıyor
Edward Fatmanaz benimki gibi desene Benim kızım biberon sanıyor memeyi yanlış emdiği için göğsüm böyle olmuş birde pamukcuk çocuğun ağzında varsa oda izin vermiyor meme kendini toparlasın 🤕
Gokceperi Nurnehir cnm ilk zamnlr bnmde oleydi inan geçio sonra hiç acı falan kalmıo dişler cıkınca tabi nolur bilmem 😊
Meli Edward benim göğüs ucumun ortası oyuk bildiğiniz koptu yok süt çekerken biberondan akar gibi akıyor ama sonra kıruyunca akmıyor bu sefer göğsüm şişiyor genel cerraha gittim vere vere parol verdi gümüş kapak işe yararmı acaba
Ecocan Nurnehir kudret nari yagi iyi gelmisti arladasima baska bi arkadasimada garmastan krem gogsunuz yikamadan emzirmeyin ama
Edward Meli cildiye doktora git bende başta genel ceraha gittim bakmadan bi krem verdi işe yaramadı birşeyler denemeden direk cildiyeye git ben yeni emzirmekten keyif alıyorum çocuğum yanlış emiyor ama eskisi gibi ağırmıyor 😊
Fatmanaz Edward gazı çok şimdi geldik kontrole o kadar çok doktoru karnına vuruyor pat pat diye ses oluyor düşün yani
Edward Meli onu denemedim ama onun fiyati çok yüksek olduğu için alamadım bide o kadar şeye para verdim işe yaramadı ona da versem oda yaramasa ne yapacaktım.. başta cildiyeye gitseydim böyle olmazdı