theAna Aydenizerdogmus ben rezene anason denedim fayda etmediler kimyonda çözüm buldum. Belki karışık olduğu için etki etmemiş olabilir. Evde varsa kimyon tek deneyin.
12345mom Aydenizerdogmus bebeğim kolik ben reZene kimyon karıştırıp veriyorum 3 kaşık ayrıca bende içiyorum
Hamza2020 Aydenizerdogmus her bebekte ayrı demekki arkadaşım kullandı onda etki etti benim bebegimdede biraz rahatlama oldu ısıtıp kullandınız dimi direk sarmadiniz
Slha1_2 theAna benim de 3 aylık bir Bebeğim var yaklaşık 1,5 aydır kimyon çayı veriyorum damlalardan daha iyi
Esrasrcn Aydenizerdogmus Rezene anason demleyip hem kendim içiyorum hemde bebeğimize 2 çay kaşığı veriyorum bir sorun olmadı çok şükür
PnrB En iyisi doktora danışmak bizim doktorumuz kimyon rezene anason verile bilir tabi bir iki çay kaşı olmak şartıyla demişti bende kendi bitki çayımdan bir çay kaşığı veriyorum yarım saate rahatlıyor uykusunda gaz çıkartıyor
Happyblue Aydenizerdogmus rezene ben verdim çoook sancılandık için doktorum müsade etti ilk ay 10-15 cc veriyordum sonra 20-30 a çıkardım. Bir sorun yaşamadık çok rahatlatıyor hem de rahat uyuyor. Tabi ki doktorumuz onayladığı için böyle rahat kullandım zararı olsa doktorun tamam diyeceğini sanmıyorum 🙃
hamzabebek Aydenizerdogmus bir buçuk aylıkken rezene anason çayı tohumu karışık satılan var ondan alıp ilk gün korkudan bebeğime bı iki kaşık verdim bı etki görmedim sonra kendim içmeye başladım o zaman etkisini gördüm daha sakin uyanınca daha huzurlu oluyordu ama uzun süre kullanmadim yani aralıklı kullandık toplamda 6-7 gün sabah akşam iciyordum
BirVeraAnnesi35 homosapiens 4 yaş ve öncesi bebeklerde zeka geriliğine sebep olduğu ortaya çıkmış çocuk dr umuz aynen böyle söyledi ben içiyordum yasakladı ogünden sonra içmedim bidaha hiç annedende bebeğe geçtiği için bana yasakladı
Happymamss BirVeraAnnesi35 neden canım ? Rezene bana da önerdiler süt yapıyor diye … Sakinleştiriyor diye
BirVeraAnnesi35 Happymamss doktorumuz yasakladı canım son araştırmalarda 4 yaş ve öncesi bebeklerde zeka geriliği yaptığı ortaya çıktı dedi oyuzden içmedim bende bıraktım
theAna BirVeraAnnesi35 burada da bir hemşire yazmıştı buna benzer bir şey, ben de bıraktım. Bir işe yaramadı zaten..