Aydenizerdogmus Bebeğine rezene içiren var mı? Kolik bebeğim var sürekli herkes başımda rezene ver yok nar suyu ver diyor , bebeğim 1 bucuk aylık
Mom62636362 Aydenizerdogmus eğer emziriyorsanız kendiniz için, emzirmiyorsanız rezeneyi demleyip birkaç çay kaşığı verebilirsiniz, iyi geliyor gerçekten
Annekizz Aydenizerdogmus Yani ben 1 aydan sonra günde 2-3 çay kaşığı vermeye başladım 10 gündür veriyorum hemde kendim içiyorum emziriyorum ve çok iyi geliyor sindirim sistemi açısından 😊
Aydenizerdogmus Sinemisssss kullanıyorum aktardan anason ısırgan rezene kimyon nu karışımı yaptırdım içiyorum ama sütğme mi geçmiyo anlamadım hala gazlı hala gazlı Mom62636362 Annekizz theAna
Happymamss BirVeraAnnesi35 neden canım ? Rezene bana da önerdiler süt yapıyor diye … Sakinleştiriyor diye
Slha1_2 theAna benim de 3 aylık bir Bebeğim var yaklaşık 1,5 aydır kimyon çayı veriyorum damlalardan daha iyi
Hamza2020 Aydenizerdogmus direk bebeğinizle vermeyin siz için bağırsak fonksiyonlarini bozabiliyomus çok gaz olursa e bebekte kiraz çekirdeği var onu alın ben kullanıyorum çok iyi
Morfrenk Aydenizerdogmus rezeneymiş şuymuş buymuş işe yarasa ortalıkta gazlı kolik bebek kalır mı sence
Rehberogretmen Aydenizerdogmus rezeneyi kendiniz için bebeğe geçecektir zaten. Hem süt artırıcı bir bitki. Ama nar suyunu 6 aylık olunca bile tedbirli yaklaşın. Kırmızı meyveler yüksek alerjen içeriyor hele ki şu an nar suyunu asla vermeyin. Kulak asmayın siz diyenlere anlatamıyoruz çünkü onlara 😏
Aydenizerdogmus Rehberogretmen kaynanam ordan burdan duyuyor hergğn birşeyler geliyor sinir oluyorum:)
Berfinnn Aydenizerdogmus herkes birşey diyor canım. Benim doktorda sadece anason ver ama 1 çay kaşığı kadar 1 aylıkken. Verdim ama değişen bisey olmadı gibi
EmelMina Aydenizerdogmus 4-6 Aydan önce bebeğin içmesi uygun değil. Bebekle için rahatlatıcı çaylar var. DR nuza sorarak alabilirsiniz. Bitki çaylarını siz tüketin ekseriyetle. Bir de sab simplex , biogay gibi damlaları bebeğinizde kullanırsanız rahatlarsınız. Doktorunuza yine danışabilirsiniz.
theAna Aydenizerdogmus ben rezene anason denedim fayda etmediler kimyonda çözüm buldum. Belki karışık olduğu için etki etmemiş olabilir. Evde varsa kimyon tek deneyin.
Aysenurkk Rezeneyi, kimyonu ve papatyayı kendim içiyorum bebeğime gaz olmasın diye ama bebeğe ara sıra dut kurusu kaynatıp ılıtıp 2-3 çay kaşığı veriyorum gaz ve tuvaletini yapabilmesi için
BirVeraAnnesi35 homosapiens 4 yaş ve öncesi bebeklerde zeka geriliğine sebep olduğu ortaya çıkmış çocuk dr umuz aynen böyle söyledi ben içiyordum yasakladı ogünden sonra içmedim bidaha hiç annedende bebeğe geçtiği için bana yasakladı