Aydenizerdogmus benimde 44 günlük kızım var başında bizde bi kaç damla vermiştik hatta çaresizlikten çay kaşığına kadar gidiyordu karaciğerde sorun oldu kızımda ayrıca zayıflatıyormuş bebekleri sürekli kullanımda biz hemen bıraktım o yüzden.gaz için damlalar var bitkisel doktorlar onlardan öneriyor sadece.biogaia samp simplex nurse hurveys gibi ama doktor sana hangisini önerirse onu kullan.bize biogai yi önerdi doktorumuz ancak bizde kusma yaptı zaten yavaş kilo alıyoruz ben o yüzden bıraktım.yalnız bu damlaları kullanacak olursan her gün aynı saatte aynı damla sayısı verirsen faydasını görüyorsun.benim kızım hem gazlı hemde kolik gece nöbetteyim sürekli.ben çözümü biraz olsun yağlarda buldum.gece yatmadan önce uyku tulumunu giydiriyorum eli ayağı ısınınca bi nebze iyi geliyor ara ara bez değişimi yaparken ılık olan limon yağıyla karnına poposuna ve ayaklarına yumuşak hareketlerle masaj yapıyorum,benim bebeğim bu şekilde biraz olsun sakinleşiyor limon yağı yokken hakiki zeytinyağı kullanıyordum.acı elma yağını da denedim ben bir faydasını görmedim.her bebek farklı maalesef deneme yanılmayla ne iyi geliyor ancak öle bulabiliyorsun.süreç zor ve yorucu rabbim herkesin yardımcısı olsun.3 ay dolunca geçer diyorlar bir umut 45 gün sonra geçicek diye telkin ediyorum kendimi☺️