dlekturann Benim bebeğimin kafasında çıktı doktor ilaç verdi henüz geçmedi çocuğun da olan veya doğal bişey kullanan varmııı
Busrasy dlekturann Benim bebeğimin vücudunda çıkıyor. Ama mesela böyle bugün yoksa bi bakıyorum yarın bacağında yada sırtında kırmızı kabuklu gibi oluşmuş. Doktorum bioderma atoderm kremini vermişti. 1 aylıkken felan.. şöyle anlatayım; geçen hafta muayeneye gittik sırtının üç yerinde anlattığım gibi kırmızı kuru lekeler oluşmuştu ama emindim bir gün önce onlar yoktu. Doktorumda ectopix diye bi ilaç verdi kortizonlu olduğu için sadece 5 gün kullan dedi. İlacı kullandım hemen etki gösterdi ve geçti. Dün kontrol için gittik doktoruma sordum hani böyle birşey her olduğunda o ilacı kullanayımmı diye oda bana önce biorderma ile nemlendir dedi baktın geçmiyo ozaman diğerini kullan dedi. Ama bu tarz egzamalar geçici oluyormuş.
elifzeze dlekturann kizim 2 aylikken yuzunde vardi doktor bioderma atoderm krem kullan demisti aldim kullandim hemen faydasini gorduk
Deletedmom47 dlekturann BENNNNNN 😓.Atopik şampuan nemlendirici kullan bu yüzden özellikle .Bioderma yada mustelanın direk .
Dileka dlekturann benim kızımında yüzünde çıktı 3 aylık bepanthol krem verdi kaşıntı kremi o kortizonsuz olduğu için onu verdi galiba bebekle kortizonlu kremler çok önerilmiyor bir arkadaşımda zeytinyağıyla karbonatı karıştırıp sürüyordum dedi denemedim ama araştırmakta fayda var sonuçta doğal tedavi
dlekturann Busrasy benimkininde 1 haftadır var tabi bu benim gördüğüm öncesinde varmıydı emin değilim çünkü saçının içinde çıkmış zor görülüyor peki ilaçlarınız 1 haftdamı gösterdi etkisini
mom_1_ Busrasy Bizde bioderma atoderm kremini kullanıyoruz dediğiniz gibi bugün varsa yarın kayboluyor o lekeler 🤷🏻♀️ kremi düzenli şekilde kullanıyorum geçiriyor ama bir kaç gün sonra yine çıkıyor çok tuhaf anlamadım gitti. Doktorunuzun yazdığı kortizonlu krem iyi geldimi peki ?
Busrasy dlekturann Kortizonlu olan ilaç hemen etki gösteriyo ama zaten 5 gün kullanıyorsunuz Bioderma ise sürekli kullanıyosunuz o bölgenin nemli kalması için.
dlekturann elifzeze bana başka ilaçlar verildi bi kaç gün daha kullanim bende alim ozaman netten baktım nemlendiriymiş galiba
elifzeze dlekturann atopik egzama olan bebekler icin uretilen bir krem bu faydasini gorursunuz insallah
Brcbgs Benim kızım şuan 6 aylık bizde 27 günlükten başladı yüzünde kızartılar atopik dermatit dedi doktorumuz 2 tane krem verdi 1 ay kullandık geçmedi sonra kremi değiştirdi yine aynı geçmedi böyle böyle 4 aylık olduk en son test yaptılar gıda alerjisi çıktı yumurta çok yüksekti ben emzirdiğim için diyete girdim hayvansal gıda tüketmedim kortizonlu krem ve hergün sabah akşam nemlendirici sürdüm şuan iyi egZamalı bölgeler kanıyordu artık o dereceye gelmişti tam teşhis yapıldığında o yüzden lütfen dikkat edin çağımızın hastalığı malesef bebeklerde süt gıda alerjisi doktorlarımız atopik dermatittir deyip üstünde durmaya biliyor
Brcbgs Bide kafasındaki konaksa bize bepantenin en yağlı kremi iyi geldi kafasına sürüp iyice yağlandırıp biraz beklettik sonra egzama tarağı ile taradık 1 hafta bitti şükür
Busrasy mom_1_ Evet o ilaç çok etkili oldu ama sürekli kullanamıyorsunuz işte. 5 gün kullandım ben sırtına 2. Veya 3. gün geçmişti.
Aryam1 mom_1_ Aynı şekilde benim kızımında yanagında vardı bugün krem sürüyorum yarın kayboluyor öteki gün tekrar çıkıyor, şimdi kolundada bitane olmuş kızarıklık, advantan m diye bir krem kullandık ama geçmiyor :(
Saracn dlekturann bizim doktorumuz mustela stelatopia vermişti ve bir haftada geçti tamamen doğal içerikli ve ilave doğal bir yağ derseniz kantoron yağı öneririm
Yaseminderin1507 Aryam1 cnm saf zeytin yağı en sağlıklısı ilaçla kesinlikle uğraşmana gerek yok benimki 2 defada tertemiz oldu