Aryam1 mom_1_ Aynı şekilde benim kızımında yanagında vardı bugün krem sürüyorum yarın kayboluyor öteki gün tekrar çıkıyor, şimdi kolundada bitane olmuş kızarıklık, advantan m diye bir krem kullandık ama geçmiyor :(
elifzeze dlekturann atopik egzama olan bebekler icin uretilen bir krem bu faydasini gorursunuz insallah
dlekturann Madem bu söyledikleriniz işe yarıyoe doktorlar neden vermiyor anlamıyorum bi muayene ve ilaca en az 200 lira veriyosunuz doktorlar umursamıyo daha yeni çıktı bizi egzama illa çoğalmasımı gerekiyor anlamıyorum
DilekArvas Benim bebeğim 4 aylık yüzünde çıktı şimdi diğer yanağında oluştu doktor kortizonlu kremden verdi Kullanıyorum ama bakalım geçecek mi Görümcem de kuru dut al bir avuç kadar onu da 3 su bardağı suyla kaynat. dutu 5 dk içinde tut sonra suyunu sür geçer dedi ama henüz dut alıp deneyemedim
Cananccc DilekArvas iyi günler benim de oğlumun yanaklarında var 3 gündür kortizonlu krem kullanıyoruz alnı geçti ama yanaklar hala kızarık sizin kaç günde geçti acaba
Yaseminderin1507 Aryam1 cnm saf zeytin yağı en sağlıklısı ilaçla kesinlikle uğraşmana gerek yok benimki 2 defada tertemiz oldu
DilekArvas Yaseminderin1507 bende zeytinyağı kullandım ama geçmedi maalesef her bebekte aynı derecede etki etmeyebiliyor
Mehmetmoms Bizimde atopik dermatit denildi ve neredeyse 2 Aydan beri geçmiyor azalıyor gibi oluyor tekrar çoğalıyor besin alerji testi istenildi ama henüz yaptıramadık mustela kullandık hic bir faydasını göremedim üstelik 2-3 gundur su topladı yanağı iyice kötüleşti şimdide bioderma atoderm kremini aldım biraz etki ediyor gibi 🤷🏼♀️
Durumommy dlekturann çünkü annenin yediğinden alerji oluyor mesela ben yumurta sucuk domates yiyemiyorum çünkü benim kızımın da egzaması var hemen kızarıyor
Happybaby dlekturann bizede fucidin krem yazdı ensesinde ve yüzünde vardı yüzü geçti ama ensede duruyo hala