Happybaby Funda86 yüzünde işe yaradı ya yüne alerjisi yün yüzüyle temas edince kızarıp pullanmaya başlıyor ensesi hala geçmedi
Funda86 Happybaby reçetesiz alinmiyormuş bizimde yanaklarda var.cok kafaya takiyorum nemlendirici tek başina işe yaramadı
Funda86 Happybaby doktora gittim gerek yok kreme dedi birde beni azarladı ilk çocugunmu diye.bariz çocuğun yüzü kizarık sadece nemlendir dedi
Happybaby Funda86 kim oluyoda azarlıyosa Allahım ya okumak la adam olmak aynı şey sanıyor millet nemlendir de neyle nemlendireceğini söyledi mi peki
Funda86 Happybaby yok daha çok kizarirsa dedi kağitta krem işaretledi bunu al dedi.bakmaya bile tenezül etmiyor bunun içinmi geldin diyo.şimdi desem eşime başka doktora gidelim diye gittik işte diyecek sen abartiyorsun diyecek
Durumommy dlekturann çünkü annenin yediğinden alerji oluyor mesela ben yumurta sucuk domates yiyemiyorum çünkü benim kızımın da egzaması var hemen kızarıyor
Durumommy dlekturann hipokort diye kortizonlu krem kullandım 5 gün geçti geçtikten sonra tuzlu su ile sildim hep nemlendirdim her gün kızımı yıkadım zaten yıkıyorum ama şampuanlamadan kıyafetlerini iki kere durulama yapıyorum mutlaka ütülüyorum suan iyi doktor bile geçtiğine şaşırdı çünkü çok kötüydü geçmiş olsun
Happybaby Funda86 genel olarak böyle davraniyo devlettekiler ya bizde işimizi şansa bırakmayalım diye ilk kez özele gittik oda bebeğimiz için diye doktorun her türlü bilgilendirmesi çok hoşuma gitti devlette olsaydım kesin hiç böyle olmazdı
Yakamoz 7ay atopik egzama diye kandırıldım meger sut alerjisi ve coklu gida alerjisiymis. Hafif egzamadan baska hicbir belirti vermedi. Doktorlar baslarindan savıyorlar hanimlar dikkatli olun
Cananccc DilekArvas iyi günler benim de oğlumun yanaklarında var 3 gündür kortizonlu krem kullanıyoruz alnı geçti ama yanaklar hala kızarık sizin kaç günde geçti acaba
DilekArvas Cananccc kullandım kremi söndü egzaması 5 günde film. fakat banyo yaptırdım mustelanın şampuanını kullanıyordum doğdu doğalı ve banyo sonrası yine eski haline döndü 😑