Bulut_pelin AygulSina sağol canım. Bence sütün varsa hiç emzirme sütüm yok diye de üzülme valla çok şükür göğsüm boşta olsa emziriyorum sütüm geliyor. Doktor bana mama verdim diye çok kızmıştı.
AygulSina Bulut_pelin aglamasa vermicem ama agliyor memedede aglamaya basliyor her zaman olmiyor ama iste oluncada aglatmak istemiyorum
Aysnrrrrr AygulSina bende mama vermiştim 2 ay olmuş tarihi geçmiş ama hiç bilmiyordum allahtan kustu attı ucuz atlatmıştık
AygulSina Aysnrrrrr arkadasim isterse ona vericem olmazsa aticam esimlede konustum gerekirse atariz dedi
babyboydoruk AygulSina Kesinlikle 3 haftadan fazla bekletmeyin mamalarının üzerlerinde yazıyor kesinlikle tüketmeyin 3 haftayı geçtikten sonra !!
AygulSina Bulut_pelin Mybaby1234 defnesmoms ftmaerkn hlyeylul Yaraliceylan Tubutubu Yasey feldspar Nazife Esiladuru Esiladuru babyboydoruk Hepinize cok tesekur ederim beni bilgilemdirdiginiz icin
Mercimek2 babyboydoruk açıldktn sonra 3 hafta öu 1 ay değil mi şimdi 10 günde bityrda ilk zamnlr belki bekletmşzde bilmiordm ne kadr zamnda bittiğini
AygulSina Mercimek2 degilmis kutunun uzerindede yaziyor 21 gunluk sag oldun arkadaslar bilgilendirdiler bu konuda 1 gun gecse dahi vermiyorum. Gecen sy yarim kutu gitti meme mama gittigimiz icin gunde ya bir yada iki defa veriyorum az miktarda
Ferhunde AygulSina 1 ay cnm ben bilmiyordum 1 ay olduğunu geçmiş 1 ay içirdim içirdiğim gibi kusmuştu hep