AygulSina Bulut_pelin cok gecmis olsun tekrardan iyi oldu anlatigin bu olayı bende vermem bebegime 1 ayi gecince isterse cop olsun
Bulut_pelin AygulSina sağol canım. Bence sütün varsa hiç emzirme sütüm yok diye de üzülme valla çok şükür göğsüm boşta olsa emziriyorum sütüm geliyor. Doktor bana mama verdim diye çok kızmıştı.
AygulSina Bulut_pelin Mybaby1234 defnesmoms ftmaerkn hlyeylul Yaraliceylan Tubutubu Yasey feldspar Nazife Esiladuru Esiladuru babyboydoruk Hepinize cok tesekur ederim beni bilgilemdirdiginiz icin
AygulSina Nazife bende arkadasima sorucam eger ayni mamayi kulaniyorsa yarisini veririm ona. Bizim bebis doymuyor bazen bende takviye yapmak zorunda kaliyorum ama eminimki bitiremicez bir ay icinde zaten cok ccde vermiyorum
AygulSina Yaraliceylan bizimkindede 3 hafta yaziyor baktim ben guzelce daha kucukleride yok sanirim oyle alalim
AygulSina Tubutubu bizde büyük kutu aldik bugun aklima dustu cop olmasin diye arkadasima sorucam ayni mamayi kulaniyorsa ona verim yarisi daha 2 gun once aldik suresi var
AygulSina Yasey benim sutum var sukur ama bazen doymuyor ve takviye gerekiyor ama hayata bitmez 3 haftada biliyorum
AygulSina Bulut_pelin aglamasa vermicem ama agliyor memedede aglamaya basliyor her zaman olmiyor ama iste oluncada aglatmak istemiyorum
Aysnrrrrr AygulSina bende mama vermiştim 2 ay olmuş tarihi geçmiş ama hiç bilmiyordum allahtan kustu attı ucuz atlatmıştık
AygulSina Aysnrrrrr arkadasim isterse ona vericem olmazsa aticam esimlede konustum gerekirse atariz dedi
babyboydoruk AygulSina Kesinlikle 3 haftadan fazla bekletmeyin mamalarının üzerlerinde yazıyor kesinlikle tüketmeyin 3 haftayı geçtikten sonra !!
Mercimek2 babyboydoruk açıldktn sonra 3 hafta öu 1 ay değil mi şimdi 10 günde bityrda ilk zamnlr belki bekletmşzde bilmiordm ne kadr zamnda bittiğini