Yeliz
[bilinmeyen] biz 4moms almıştık hiç durmadı bırak uyumayı 🤣
Arkadaşta tiny love var o çok kullandı.
Kontakay
Yeliz ben 4moms kullanıyorum canım ve aşırı rahat ediyorum bebekten bebeğe değişiyor demekki
Zeynepmom
Yeliz bizimde öyle ama banyo yaptıktan sonra mayışınc koy bide uykusu gelince alışıyor sonra
deletedmom01
[bilinmeyen] Canım 2 gün önce aldık oğlum içinde mis gibi uyuyor kendi sallıyor hem yana hem yukarı aşağı müzik ve uzaktan kumandalı çok beğenerek aldık yani markası baby&plus fiyatı da 650 tl
Thesra
[bilinmeyen]
Canimmm kesinliklee babybjorn al baskada birsey demiyorum bana bol bol dua edersin cocuk icersinde cok rahat oluyor uykuya daha cabuk geciyor ve sen sallarken inan hic yorulmuyorsun 2 yasina kadar hatta cocugun durumuna gore kilosuna felan daha fazlada kullanabilirsin her yere goturebilecegin kadar hafif ben onsuz bir hayat suan dusunemiyorum tatile gittim oraya bile goturup sezlong olarak kullandik yani o derece super biraz pahali ama inan degiyor☺️☺️☺️Joie serina 2 in 1 vardi yemin ederim hic bir ise yaramiyor dun sattim hatta
Thesra
[bilinmeyen]
Bende senin gibiydim ayakta sallamaktan mahfolmustum afedersin tuvalete bile gidemiyordum birak yemek yemeyi sonra arkadasim bu anakucagini hediye gonderdi bana dediki bebegi koyar koymaz iki salla uyuycak inanamiycaksin dediki ki onun bebegi birde kolik yani dusun ve dedigi gibi oldu ben sok oldum saatlerce ayakta sallayip zar zor uyuttugum ayaktan indiripte hic birsey yapmadigim zamanlar bosuna cekmisim keske daha onceden alsaymisim ogrenseymisimde dedim elim kolum oldu resmen ee birde her yere tasinmasi super parasina degiyor yani pisman olmazsin ben cok eminim cunku bizim bebekler gercekten cok zordu bizde ise yaradiysa sendede kesin yarar canim bak internetten arastir oyle gorunusu ahim sahim birsey degil ama cok ise yariyor sallanmasida öne arkaya dogru ziplayis gibi oluyor yani 🤗🤗🤗☺️☺️Ayrıca o otomatik anakucaklarınjn içi aşırı çukur oluyor bebek bir süre sonra kesinlikle içinde durmak istemiyor çok rahatsız canım haberin olsun
Thesra
[bilinmeyen]
Evet biticek yemek yaparken yanında bile tutabilirsin yani o derece hafif al eline her yere götür pikniğe git yanında taşı gerçekten çok güzel ya bak ben 2.5 aylıktan beri kullanıyorum 7.aya giricez o bunu hediye eden arkadaşına etmediğim dua kalmadı ya resmen diyorum ki bu olmasa ben napardım ayaklarım kopardı yerlerde sürünürdüm sallamaktan diyorum 😅😅iyiki almış valla bak yine bir duamı aldı hatta geçen gün konuştuk diyorki küçük böyle bizim gibi bebekleri durmayana tavsiye et bunu diyor keşke yakın olsaydık önce benimkine koyar denerdin kendi gözlerinle görüp inanırdın amaok uzağız malesefki arkadaşım😢😢
gmzshn
Thesra merhaba kaç yaşa kdr kullandınız acaba
Thesra
[bilinmeyen]
Valla kaç kiloya kadar kullanılıyor bilmiyorum ama 2-3 belki daha fazla yaşa kadar kullanılır bir süre sonra bebek içinde kendi kendini sallamayı öğreniyor size bile gerek kalmıyo büyüdüğündede normal sandalye gibi kullanabiliyor 3 kademeli en alt kademesi uyku modu bir üst sallanma en üst kademe oyun eğlence için deniyor ama tamamen bebek nasıl isterse o şekilde ayarlayabiliyorsunuz uzmanlar eşliğinde yapılmış bir ürün gerçekten çok memnunum türkiyede bu kadar yaygın değil ama özellikle almanyada bütün bebekli evlerde bulabilirsiniz o arkadaşımın tam 3 tane var biri annesinde biri kayınvalidesinde biride kendi evinde😅😅😅 o kadar yani düşünün
Zeynepmom
Thesra
[bilinmeyen]
Ayy evet☺️☺️Eşim 3 gün önce sahibindene ilan koydu kullanmadığım aylardan itibaren sat sat diyordum resimleri çekili duruyordu sadece ilan girmesi için aylar geçti😂unutmaktan felan neyseki koydu 3 gün sonra dün akşam aşmaya geldiler 1 aylık bebekleri varmış 🤗inşallah iyi gelir dedim
Janss
[bilinmeyen] Ben Tiny Love aldım . Huysuz değil ama gazlı bir bebekti çok faydasını gördüm . Şu an 3 aylık . Işıklarına bakıyor , 2 tane sallanan oyuncağıyla ilgileniyor . Bazen kendi aldığımız oyuncakları asıyorum değişiklik olsun diye . Fazlasıyla ilgisini çekiyor . Karnını doyurup gazını çıkarıyorum . Hafif karnını ovalayıp titreşimi açıp koyuyorum anakucağına . Hangi odada işim varsa oraya çekiyorum hem o sıkılmıyor hem benim aklım onda kalmıyor . 45dk/1 saat oyalanabiliyor . Çok memnunum , öneririm .
Thesra
[bilinmeyen]
Bebekten değilde ha bugün ha yarın yapıcam işte birazcık üşengeçlik i iş yoğunluğundan mı bilemiyorum😅😅neyseki kazasız belasız bu işte bitti şimdide beşiği satıyım diyorum😂ikea gulliver dolar uçunca onunda ikeada fiyatı uçmuş🙈🙈
Thesra
[bilinmeyen]
Bizimkiside 7 kilodan fazla kullanıyorum sen orda yazılana bakma uyku modunda en alt kapasite çok fazla sallanmoyor minicik kilosu olsa bile o çok yere yakın katında mesela ben hiç o uyku modunu kullanmadım hep 2. Kademe kullanıyorum orda uyutuyorum öyle bırakıyorum çekmiyorum ilk kademesine çok yüksek olmuyor zaten en ideali 2. Kademe 10 kilodan fazlaysa en üst kademe yeterli oluyor
Ozustaseyma
Thesra canım fiyatı ben kadar
Thesra
Ozustaseyma
Evet biraz pahalı ama inan son kuruşuna kadar hakediyor parasını 🤗🤗 ikinci ellerine bak canım çok satan olmuyor ama denk gelir belki
Thesra
[bilinmeyen]
Birtek jokerde var diye biliyorum ben onun harici internetten satılıyor hep😕
Thesra
[bilinmeyen]
Değil mi ya nasıl pahalılanmış öyle herşey temmuzda aldım daha mama sandalyesini 79 tl ye şimdi olmuş 90 ben almadan birkaç ay önce 50 tl idi allahım batıyoruz😅😅 siz naptınız alabildinizmi birkaç birşey bari şöyle zam gelmeyenlerden 🙄🙄
Defneninannesi
Biz mamaroo aldık ilkten durmadı ama sonra çok sevdi :) uykuya dalıyor hemen üstünde
Thesra
[bilinmeyen]
Aslında işte oda tam bebeğine göre değişiyor mesela o arkadaşımın bebeği koyuyolar içine önünede tabletle çizgi film açıyolar 1 saat bebek kendi kendinide sallıyor 7.5 aylık duruyo hiç sesi çıkmıyor acıkınca mamasınıda orda yediriyo uykusunuda orda alıyor derken onun için öyle güzel oluyor ama benim kızım içinde uyku dışında oyalanmıyor tv karşısına koyarsam maksimum 10 dk sonra sıkılıyor uyku için çok ideal bana göre ama arkadaşın bebeği çok daha keyifli oluyor onda o yüzden eğer senin bebekte benimkisi gibi maymun iştahlıysa uyku dışında durmaz içinde
Thesra
[bilinmeyen]
Ehvahlar olsun uçmuşlar iyice ay bendede var o parmak kuklalardan demek tek tek de satıyorlar😂😂 bizim bebek onları yiyor genelde🙄🙄 sen bayapı bayağı alıyosun tutumlu anneden birşeyler ne güzel valla☺️☺️
Thesra
[bilinmeyen]
Evet canım öyle bir ihtimal söz konusu kesinlikle benim bebek 6.5 aylık şuan tutunup kalkmaya çalışıyo yakında kalkar ve öyle bir beşikte imkanı yok yatırmazsın ayrıca bazı bebekler 4. 5. Aydan sonra aşırı derece dönüyolar ve beşik küçük olup dönemediğinde gece uykuların sana zehir olur şahsen ben o yüzden kullanamıyorum ve şuan yerde çift kişilik yatakta yatırıyorum imkanı yok onu beşikte park yatakta yatırmanın bir süre sonra değiştirsen iyi olur hatta almana bile gerek yok yere yatak yaparsın orda yatırırsın kuzum boşuna para harcama istediğin büyüklükte beşik bulmak çok zor olmuyor zaten yere yatak yaparsın en rahatı en güvenlisi o ☺️☺️
Aysgl24c
[bilinmeyen] ben joie Serina 2 in 1 aldım ebebekten indirimde 890 tl idi çok memnunum yardımcım resmn titreşim özelliğinde var sallanan yerini çıkarıp anakucagını yanımda taşıyrm ozamnda sadece titreşim özelliğini kullanıyrm👍
Thesra
[bilinmeyen]
Bütün sorun ayakta sallanmaktan kurtulmaksa kesinlikle öneriyorum çünkü sallarken ayağın hiç yorulmuyor o kadar güzel birde kendi kendine sallanmayı öğrenince mis gibi oluyor ve uykuya geçmesi çok çok kolay birkaç dakika içerisinde mışıl mışıl uykuya dalmasını izleyebilirsin 🤗🤗çünkü kendimden biliyorum ölüyodum ayakta sallamaktan artık şimdi heryere yatakta bile sallıyorum babybjörnle iyiki var yani napardım bilmiyorum onsuz😅😅😅