Thesra
[bilinmeyen]
Gidiceksen hiç gerek yok canım boşuna almış olursun yere yatak yap yatır gerçekten hiç pişman olmıyacaksın babybjörn alıraan gündüz onun içinde uyuyorlar gece birtek yerde yatırırsın hiç sıkıntı olmaz beşikler inan çok gereksizler heleki çok dönerek çok aktif haraketli olan bebekler için hiç tavsiye etmiyorum
Thesra
[bilinmeyen]
Yok benimkisi soft değil normal olanı oda gğzel ekstra yumuşak dokusu var çok önemli değildir herhalde bilmiyorum normali olsada olur☺️☺️
Thesra
[bilinmeyen]
Benimkisi düz olanından baklava desenliside arkdaşımda olandan fark etmiyor sadece görünüş açısından daha gğzel durduğu için öyle fiyat artıyo herhalde onda şuan letgoda ikinci ellerini buldum çok pahalı gelebler bence ordan alıp kullanabilirler diye düşünüyorum ☺️
Thesra
[bilinmeyen]
Evet her yere götürülüyo gerçekten çok hafif taşınabilmesi felan süper kapanıyo incecik birşey oluyor tatile götürdüm ben kızım onda uyudu kumsalda şezlong niyetinde kullandık havuza götürdük herkes fotografını çekti nerden aldınız çok iyi birşeymiş bu ilk defa görüyoruz diye felan bayağı ilgi çekicide birşey açıkcası ama en önemlisi tabikide çok işe yaraması yabi benim bebeğim sallanmadan asla uyumuyor ve benim kurtarıcım en üst kademesine alıp yemeğini bile yedirebiliyorum çok rahat☺️☺️☺️
Thesra
[bilinmeyen]
rica ederim 🤗🤗💜💜💜💐
Thesra
[bilinmeyen]
En iyisini yapıyorsun valla canım diğer türlü çok para gidiyor gerçekten ☺️☺️☺️
alinmavi
[bilinmeyen] soo baby kucaklayan ana kucagi aldik biz ilk zamanlar titresimi sakinlestiriyordu ama bizim pek fazla gaz sikintimiz olmadi zaten ayagiyla titresim aparatini cikarip duruyordu simdi titresimsiz kullaniyoruz ben cok memnunum uzerinde oyalaniyor yaylaniyor oyuncaklara ulasmaya calistikca sallaniyor bir taraftan her cocuk bir degil ama isterseniz magazalarda deneme yapin severse rahatlarsa alin
Thesra
[bilinmeyen]
Ooo tam bir babacı bebek o zaman kesin babanın işine yarıycaktır eminin gidin bir bakın internette 2. El ilanları var isterseniz daha ucuza alıp da kullanabilirisiniz o kadar çok para vermeye gerek yok sonuöta yarıycakmı yaramıycakmı derseniz ama ben uyumayan bebekler için kesin kez çözğm diyorum ben çok çektim iyi biliyorum çünkü 💜💜💜😅😅😅
Thesra
[bilinmeyen]
Rica ederim umarım faydalı olabilirim inşallah kullanıpta memnun kalırsınız canımm 💜💜💜💜💐💐💐
Kontakay
Yeliz ben 4moms kullanıyorum canım ve aşırı rahat ediyorum bebekten bebeğe değişiyor demekki
Yeliz
Kontakay sanırım bizim ki hiç sevmedi 😔
Thesra
[bilinmeyen]
Hadi ya iyi hayırlı uğurlu olsun bakalım internetten aldın sanırım geldimi peki? Bende diyorum bu koz nerede kaçgünden beri birşey dicem şu bbm yi indirip ordab eklesekmi birbirimizi bak öyle yapan varmış iyi olur aslında kuzum .
Ben geçen markete gittim bezimiz 2-3 tane kalmıştı sleepy alıcaktım bir baktım bizim kiloya uygun boyunu bulamadım 7 bilmem kaç arası var birde 11 kilo bilmem kaç kilo arası vardı 7sini alsam küçük gelir 11 ini alsam büyük gelir dedim sen bildiğinden şaşma git prima al dedim hepsiburadandan yarın teslimatla aylık paket yine aldım devam ediyorum memnunum ben ya değiştirmiyeceğim şuan açıkcası☺️☺️Ama sen iyi yapmışsın iyice dene bakalom memnun kalıcakmısın
Thesra
[bilinmeyen]
Tamam kuzu ben indiriyorum şimdi sende indir pin vericem sana
Thesra
[bilinmeyen]
Ekle kuzu theses yaptım pin
Alp
[bilinmeyen] ben de Şırnak’tayım. Aradığın bulunmuyor. Bulduğun da piyasadan daha pahalı. Alsan bi türlü almasan başka türlü.
MTkutay
[bilinmeyen] bebekten bebege değişecek bir durum canım bu bence ikinci el al bebegin begenirse kullanirsin begenmezse çok para vermemiş olursun
Alp
[bilinmeyen] ben cizredeyim. ama Diyorum ya alsan bi türlü almasan bi türlü. Siz de mi görev için geldiniz buralara. Bebeğiniz ne kadarlık.
Alp
Evet herkes öyle diyor. Biz Şırnak’ta devlet hastanesine gelmiştik. Hastanesini beğendim valla. Buradakinden daha iyiydi. 😀😀Çarşısını görmedim ama. Benimki de 2 ay 12 günlük.
Alp
[bilinmeyen] o zaman oraya göre gelişmiş kız burası. Geçen hafta burger king açıldı😀
Thesra
[bilinmeyen]
Ayyy oyle deme keci etide cok leziz birsey sahsen ben cok severim😂😂😂