AlLESlNE_ASIK_1_ANNEYlM HappyKids ordu fatsa medi tech avrasya hastanesi 110 du 2019 yılında şimdi 180 olmuş doktorum op. dr erhan yavuz
ozge28 HappyKids istanbul medipol megaa Remzi Erkesimm 260tl normalde biraz pahalı ama personel yakini oldugumuz icin o fiyat amacok iyi cok memnunumm dogdugundan beri hep oraya goturuyorum
Tiredmomy HappyKids istanbul bahçelievler sefa hastanesine gidiyorum doktorum yardımcı dç aysu tosunalp daha yeni başladım çünkü buraya yeni taşındım muayene sanırım 130 TL Şuanlık memnunum ilgili bir doktor
Sedamert-2 İstanbul Bakırköy Özel muayenehane Dr.Seda yıldırım muayenesi 500 TL çok memnunum çok ilgili
Defnekokusu HappyKids Eskişehir Özel Gürlife Hastenesi Mustafa Alper Aykanat 150.00 TL Bebeğim henüz 2 aylık. Bu ay 2. Muayene için gideceğiz. Şimdilik memnunuz
1Mother1Boy HappyKids Özel Egepol hastanesi muayane ücreti 175₺ Doktorumuz Hakan TOKBAY ilgili birisi kendisi memnunuz.
Duruparmak HappyKids İzmir medikal park Özlem hanım evime yakın diye tercih etmiştim hiç de pişman olmadım kendisi çok ilgili ve bilgili bir doktor
Burcutf Medipol mega prof. Dr.Nalan karabayir. Efsane iyidir. Her zaman ulaşabilirsiniz. Ancak sgk li ücreti 750 tl tamamlayıcı ile 240 yl veriyorduk biz. Simdi Anadolu yakasına taşındık doktor arıyoruz umarım iyi bir doktor buluruz.
ATC HappyKids İstanbul da özel esencan hastanesine gidiyorum doktorum sevinç mammadova gayet memnunum sigortalı 120 TL sigortasız 180 TL muayene ücreti
Tugcefe06 HappyKids kesinlikle ama kesinlikle YENİBOSNA ÖZEL NİSA HASTANESİ DOÇENT DOKTOR MEHMET BÜYÜKTİRYAKİ ❤️ ADAM İŞİNDE HARİKA VE ACAYİP SICAK KANLI VE ÇOK SABIRLI HARİKA BİR DOKTOR FİYATI 200 HER KURUŞUM HELALİ HOŞ OLSUN 😍
Dilekmh HappyKids İstanbul Üsküdar Çamlıca Medipol Hastanesi -Yar.Doç.Murat Cömert 150 TL kendisinden çok memnunuz 🌸
tavsaninannesi HappyKids karabük özel medikar hastanesi muayene ücreti 145 tl doktorumuz şerife bilgin yıldırım çok memnunuz
Beyza44 HappyKids istanbul Amerikan hastanesine gidiyoruz doktorumuz figen gurakan 800 tl muayene ücreti çok da memnunuz ilgisinden alakasindan
Ayre11 HappyKids Bursa Özel Yıldırım Doruk Hastanesi Dr.Sabahattin Karakaya 98 TL indirimli bebegim o hastanede doğduğu için Harika bir doktor hiç sikilmadan cevap verir herşeye her zaman mesaj atıp arayabiliyorum cevapsız bırakmıyor Hoş sohbet bile edebiliyoruz muayene esnasında Ailemizden biri gibi oldu artık Çok iyi cok samimi çok bilgili bir doktor ☺️☺️☺️
y_cpnl Ankara, Batıkent medical park hastanesi.Doktorumuz Gülsüm Türkcan Aydın çok memnunuz😇Özel sağlık sigortamız var ücret ödemiyoruz💐
Gulsum84 Central Hospital Kozyatağı (180 tl idi bi kaç ay önce )Hasan Ünlütürke gidiyorduk çokta memnunduk şimdi başka hastaneye geçti muhtemelen bizde oraya gidicez
melisitos HappyKids İstanbul Yeditepe Hastanesi Mustafa Berber Sigorta ile ödediğimiz için 50-70 lira arası bir ücret ödüyoruz Çok memnunuz çocukla iletişimini ve bizi detaylıca bilgilendirmesini seviyorum.