Aselif0661 Ankara Alife hastanesi Dr. Mustafa Çağlar Yörgüç gidiyoruz çok memnunum özel sağlık sigortamız var sadece 15 ₺ ödüyoruz💫
eylul_veannesi HappyKids Yaman cerrahi tıp merkezi canımız doktorumuz Eray Balcan 100 TL muayene ücreti ve doğumumu yaptığım mükemmel bir doktor ❤️
ZeynepAda46 Kahramanmaraş marash life Mehmet Davutoglu muayene ücreti 200 tl çok memnunuz doktorumuzdan.
Seymaconcept Medipol koşuyolu istanbul fırat erdoğan. Allahın bir mucizesi resmen bu doktor. İyiki var
Cns1903 HappyKids Erzurum buhara hastanesi Fatma AYDIN dan çooook memnunum💕 muayene ücreti 150 herhalde
Aymelturker HappyKids istanbul çamlıca medipol hastanesi- 175 TL Dr. Öğretim Görevlisi Muhittin Cengiz Kan
KayraAli HappyKids Düzce / Özel Çağsu hastanesi / 75 TL Rıfat Can Öztürk Çok ilgili ve bilgili bir doktor detaylı anlatımları ile insanın aklında soru işareti bırakmıyor.
Zgr26 HappyKids eskişehir acıbadem hastanesi- Selda Hekim Yıldırım. Doktorumuzdan memnunuz yakın takip ediyor oğlumu, bıkmadan usanmadan acıklama yapar. Sizin aklınıza gelmese bile acıklama yapar. Sigortamız var 15 tl ödüyoruz.
Efenismom Gaziantep Medical Park hastanesi Dr çiğdem barlas kesinlikle çok çok iyi ve bilgili bir doktor muayene ücreti 155 TL oduyoruz
Kuzeyemre İstanbul Avrasya Hastanesi Ahmet Hakan Gedikli çok ilgili her şeyi sorup ayrıntılı cevaplayan şeker bir doktor çok memnunum telefonlada bilgi veriyor sağolsun 225 tl
Asyaninannesiii İstanbul | Medicana Avcılar Hastanesi Uzm. Doktor ADNAN SARI beyfendi çok iyi biri işinin ehli biri tavsiye ederim. Ben eşimden yüzde 90 yararlanıyorum ama galiba muayene 160 tl