Metinazat HappyKids kastamonu ozel anadoli hastanesine gidiyoruz. 150 lira muayene ucreti veriyoruz. En son gecen hafta gittik kan tahlili ile demir kan falan baktirdik 105 lira da oyle verdik. Doktorumuz ışıl hanim ve cok memnunuz. Herkese tavsiyemdir
yigit57 HappyKids sağlık ocağından çok memnunum ama aile hekimimizin de takipli doktor şart tavsiyesi ile çok uzak olmasına rağmen Özel Bahat hastanesi Sultangazi Dr Harun Bahat. 100 TL. hastane çok vasat ama doktor şahane..
Mircag İstanbul / Florya Biruni üniversite hastanesi hastaneyle ilgili bir işim olmadı ama doktorumuz için gidiyoruz Abdullah SERT çok iyi ne sorsak 5-10 dk içinde cevap verir gidince güler yüzle ilgilenir çocukları sever muaynesi 175 tl
fitmommy HappyKids doğan hastanesi Dr. Betül Yaşartekin 165 tl çok memnunuz çok ilgili bir doktor. Bebeğim sakinleşsin diye müzik açıp kucağına alıyor. Her gittiğimizde kendi çocuğu gibi sevip öyle muayene ediyor
Rezzan HappyKids İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca Medipol Hastanesi Uzm.Dr. Ruhan Özer Sgk:175tl ücreti Çok memnunuz iyiki doktorumuz🙏🏻 İlgili, alakalı, güler yüzlü, herşeyi anlatır doktorumuz
HdyCeyhan HappyKids Kocaeli deyim Özel Medar Hastanesi doktor Bekir Çimen’e gidiyoruz 135 tl muayenesi
Gizemgsm HappyKids başakşehir tıp merkezi Numan Kul 145 lira.çok babacan.sarılık olduğunda kilo kaybetmişti oğlum hastaydı.gece bile arayıp takibini yaptı kaç kere.
Seymasaf_16 HappyKids Bursa medicana hastahanesine gidiyoruz doktorumuz Mevlüt Salim memnunuz tamamlayıcı sigortamız var 15 TL ödüyoruz sağolsun istediğimiz zamanda ulaşıyoruz 💕
Ikramasal HappyKids istanbul çengelköy medivia hospital Dr. Tahsin Turgur 140 tl ve çok bilgili 🥰 bebek dostu hastane
Aysegulknl Antalya Medstar Topçular Hastanesi Dr.Mustafa Sağlam kesinlikle harika bir doktor siz daha sormadan aklınızdan geçen herşeyi cevaplıyor. Onun ve bebeğimin Sayesinde hastaneye girdikten 15 dkk sonra normal doğum yaptım 😍 muayene ücreti 155 Tl Normal doğum 4100 Tl
OncedenGurme İstanbul/Büyükçekmece Dr Ender Yaman’a gidiyoruz. Muayenesi 450 lira. Genel sağlık sigortamız olduğu için 135 lira ödemiş oluyoruz. 7 aydır çok çok memnunuz kendisinden 😊
Hasfa HappyKids Kocaeli Özel Konak Hastanesi Eren Sağıroğlu 145 TL Ve mükemmellll ötesi bi doktor harika bir insan 🌺🌺
Sehergul Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi - İzmit / Kocaeli Doktorumuz Gamze Bağdaçiçek çok memnunum güler yüzlü harika bir doktor.Muayene ücreti 15 TL veriyorum tamamlayıcı sigortamız var.
Pelin-Emir35 Kocaeli/Gölcük Özel Medar Hastanesi-Dr.Mujgan Gokduman harika bir doktordur bir senedir onunlaydık.Muayene ücreti özel sağlık sigortanız Allianz olduğu için 15₺ veriyoruz sadece
limonlukarpuzzz HappyKids sivas merkez Osman Gönülal’a gidiyoruz Özel Klinik 200 TL muayene ücreti var. Çok ama çok memnunum bir çok anne biliyordur zaten övmeme gerek yok :)
Sesamia HappyKids ümit hastanesi eskişehir. 230 tl olması lazım son zamla birlikte. Çoşkun Minnet canım hocamız, doğduğu günden bu güne hiç şaşmaz, çokta memnunuz ❤
Yagmuralmila HappyKids Mardin Midyat devlet Hastanesi’ne götürüyorum .. Dr Özge kısar.. bebeğimi her gittiğimde hatırlıyor ve sayesinde mamayı bile bıraktım.. bebeğim 3 buçuk aylık.. ve her ay yanıma getir kontrol ediyor diyor.. uyku problemi var dedim bı uyku uzmanının instegramini önerdi ve saolsun o bile bize çok yardımcı oldu.. 😊😊