FHKK Mom078 elektrik süpürgesi, deterjanlar, banyo, tuvalet 🤓🤓 geçen gün klozet fırçasıyla oynamış bi an dalmışım 🤓 ertesi gün de tuvaleti açıp wc temizleyici dökmüş yere 😒😒
Mom091 Mom34743 yarı ingilizce yarı Türkçe konuşuyor hep😁 mommyyy hurt olduuummm. Anneeee help meeeee gibi😁😁
Mom078 HonKiPonKiDoNiNo Hahah 😂don olayını bende yaşadım bide eniştemler vardı salona geçmeden yakaladım aldım elinden 😂
HonKiPonKiDoNiNo Mom078 Cok fena cokk dondan mimliyiz 🤣🤣 bir kerede yegenim camdan asagi atiyodu yaz gunu assagida galeri herkes oturuyor tepelerine dusucekti 🤦♀️ neyseki alttakinin klimasina takildi ama dusurmeden alabilmek icin öldük
Sibls Mom078 oğlum halı filan katlanır, bükülürse nerede olursak olalım gider düzeltir sen daha 2 yaşındasın ne takıntısı desemde anlamıyo😂
ahsenmomm Mom078 8 😂😂 koca oyuncakta etiket görürse bırakır oyuncağı falan etiketle oynamaya başlar . 😂
gozdesh Mom078 babam ve kayınvalidem 😬 ikisini de görünce ağlama krizine giriyor halbuki ikisi de bitiyolar onun için 😅
Birkizannesi0731 Mom078 tabi bide açabiliyor kendine sürüyor kokluyor bana da koklatıyor 😃 koku koku diyor 😃😃
gozdesh Mom078 5.5 aylık olucak . Normalde ağladığı kişilere 10 dk da ısınıyo ama babamın sesini bile duysa krizde 😬