nursocum Mom078 emziğini bulduğu her deliğe atmak. Kahve fincanımda dahil. 1 sn bile dalamıyorum😂 banyo gideri, balkon gideri bilmiyorum ama delikler hoşuna gidiyor galiba. Birde açık bulduğu dolap kapaklarını açıp ne var ne yok yere fırlatmak. Sigara paketine aşırı zafı var. Birde çantalarım onun oyuncağı oldu resmen başka bişeyle oynamaz. Arabanın anahtarını da ortada bırakamıyorum. Ütüye de aşırı meraklı ama hiç kavuşmadılar😂
serebro Mom078 beraber oynayıp oyun bittiği gibi hemen yatak odasına gider çorap çekmecesine dağıtır yada mutfaktaki cam sebzeligin kapağını acar gözden kaybolduğunda 2 yerden birinde sessizce iş üstünde yakalarım 🤣
Pcoslubiranne Mom078 daha bir sürü şey var tabi de.Takıntı olarak tam olarak bu.Biz nereye kılıf oraya.🤦♀️
Dn123 Seherronya benimkinin de kreme zaafı var ama cif kreme 😀yakında ona ulaşmak için yürütecten dusecek
Seherronya Dn123 aman dikkat et 😂 benimki geçen gün çamaşır suyunu açıp yerlere dökmüştü artık çevirebiliyolar kapakları falan güvenmemek lazım 🙄
MotherQueen Mom078 5 yaşında wc paspasına takıntılı. Her wc ye gidiyor arkasından ya paspas ters dönmüş ya katlamış 🥶 gına geldi söylemektende, düzeltmektende
Mom727272 Mom078 bizimki battaniye asigi. Bir ara salıncagindaki sağ gıdayla arkadaştı sonra kavga ettiler galiba artık konuşmuyor :D (küçük daha 3 ay 24 günlük)
Birkizannesi0731 Mom078 krem kutuları , banyoya girmek , toplu oyuncak kutusunu dağıtmak , çorap çıkarmak 😃 ve daha fazlası ay ne çok takıntısı varmış 😃
Frm Mom078 dolap kapaklarını açık görmeye dayanamaz,dolaptaki elbiseleri düzenli görmeye dayanamaz illaki hepsi dağınık olacak 😅
Miracs Mom078 Miraçım 9 aylık kapı açık olunca mutlaka onu açacak, koltukların arkasına zorla girmeye çalışıyor girmezse ağlar, birini sevmek istediğinde yüzünü istiyor amacı sevmek ama yoluyor 😁
sherlock_mom Mom078 çok fazla var ama en cok tuvalet isigi gördüğü gibi isinlanio oda girmezse vay halimizi tekme tokat giriyo bidaha 😂
wafflee_42 Mom078 tencere,tava, kapaklı eşyalar,anahtarlık,telefon kumanda,arabanın ön koltuğa oturma cabasi..Daha sayayım mi 😂