sacmalama-sen19 Prensannesi0112 evet düşün ki heyecanlanmıştım ve oğlum olacak çoşkusuyla bi kaç mavi hastane çıkışı almıştım neyse kızımın olacağını öğrenince değiştirebildim 🙂
Prensannesi0112 sacmalama-sen19 😂😂😂 ya doğumda cinsiyetin Farklı olduğunu öğrenen bile varmış sen yine şanslıymışsın 😂 umarım bende dediği gibi çıkar bi oğlum var rabbim kız evladı da nasip eder inşallah 🤲🏻
Pnarferah Prensannesi0112 aynen öyle cinsiyet testleri varmış duydunuz mu bilmiyorum ama yeni duydum bende acaba doğru olur mu ki
Prensannesi0112 Pnarferah ilk defa sizden duyuyorum daha önce hiç duymamıştım ama beklemek en garantisi galiba onuda denersem meraklı melehata çıkacak adım🤣🤣🤣🤣
Pnarferah Prensannesi0112 bence de bekleyin Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Biscolataerkegim Prensannesi0112 Eşimin teyzesine hep kız demişler çocuk doğunca kayınvalidem altını temizlemek için bezini çıkartmış ki ne görsünler bir pipi 😆 Bana hep erkek dendi ama ben yine de ayrıntılı ultrasona kadar kimseye erkek olduğunu dahi söylemedim
Prensannesi0112 Biscolataerkegim 🤣🤣🤣🤣🤣 ama bana kız dendiiii diyesim geldi bi an ay yazık ya insanlar birsürü hazırlık yapıyolar🤣
Kubrasen93 Prensannesi0112 12 haftada erkek bu erkege benzio dedi sonralarda hic gostermedi 21 haftada anca gorebildik ve kızzzz 😍😍
Biscolataerkegim Prensannesi0112 Aynen ya 😂 Hemen alışverişe başlamayın derim ben tek bir tulum almıştım onun anısını bende çok o yüzden onu da kıza da erkeğe de gidecek renkte aldım 🥰
Momsbabyy Prensannesi0112 inşallah sonradan değişince hangisine inanacağını şaşıyorsun😂 rabbim gönlüne göre versin🙏🏻🤍
Prensannesi0112 Momsbabyy allahtan hem özele hem devlete gidiyorum garantilemiş olurum🤣🤣 amin cümlemizin 🤲🏻
Prensannesi0112 Biscolataerkegim yok o konuda sabırlıyım erkek olursa abisinin ona olacak çok kıyafetini sakladım kız olursa da netleşirse alışverişe başlarım inşallah 🌺
Biscolataerkegim Prensannesi0112 Sağlıkla gelsin miss kokulu rabbim kavustursun birbirinize inşallah 🙏🏻♥️