Prensannesi0112 Arkadaşlar doktoru 12 haftada cinsiyet tahmini yapıp daha sonraki haftalarda cinsiyet değişikliği olan oldu mu
sacmalama-sen19 Prensannesi0112 16. Haftama kadar erkek dediler 20.haftada kızım olacağını öğrenmiştik 😅
zlhaa00 Prensannesi0112 erken bir süreç 16. Haftada netleşiyor tam banada kesin dememişti benzetme 2. Çocuk mu
Prensannesi0112 zlhaa00 evet erken olduğunu biliyorum ama meraktan sordum oda bakıp %51 kız dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem. İkinci bebeğim ilki erkek buda kız olsun istiyorum inşallah rabbim nasip eder tahmini doğru Çıkar🙈
Prensannesi0112 sacmalama-sen19 yaa hastanedeki hemşire de dedi aynısını 12 haftada erkek demişler 16da kız demişler 🤣🤣
Prensannesi0112 tuval en mantıklısı beklemek galiba ilk bebeğimde böyle değildim aslında gayet rahat bekledim 16. Haftaya kadar ikincide bi heyecan bastı 🤣
DilekZeynepSu52 Doktor 16 haftada erkek dedi. 22 haftalıkken bı başka doktor kız dedi. Detaylı ultrasyonda muanede de doktor kız dedi . Şuan 31 haftalığım ve kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah☺️
sacmalama-sen19 Prensannesi0112 evet düşün ki heyecanlanmıştım ve oğlum olacak çoşkusuyla bi kaç mavi hastane çıkışı almıştım neyse kızımın olacağını öğrenince değiştirebildim 🙂