Nuraykacar Busra643 15 Ekim ❤️ hayatımın en güzel günü Herşey asafımla çok güzel iyiki var hayatımda Benim minik tırtılım 🥰
Helloduruko Busra643 26 ekim, cok huzursuzuz 2 gun once demir ilacina basladik zaten huzursuz bebegim birde kakasini yapamadigi icin ekstra mutsuz😶 sizz ne kullaniyosunuz demir ilaci olarak kabizlik yaptimii???
Merve234555 Ef24 benim oglusum da 8 ekim dogumlu bol salyali isirmaya calismalar fln dewam ediyoruz ins cok surmeden cksn dislermz ozaman😊😊
Helloduruko Ef24 sidefer kullaniyorum bende mahfoldu cocuk, ıkınıp duruyo doktorum 3 gun daha bekleyin dedi😪
Gunsss Dilos01 kilo alımı normal ilk 3 ay 900 gr civarıydı 4 ve 5. ayda 400 gr civarı aldı. 3-4 gündür huysuz ağlıyor sürekli 😢😢 akşamları katılıyor ağlaya ağlaya yavrum calpol veriyorum mecbur
Ssumru Busra643 2 ekim doğumluyuz her geçen gün daha güzel gidiyor kıZımla büyüdüğünü görmek çok güzel 🥰
anneoldumkiben Dilos01 bende de aynı sorun var napcam bilmiyorum uyku arası emiyo ilk uyanınca emiyo ama gün içinde emmek istemiyor biraz mama veriyorum mayışınca memeyi tutuyo. Biberona mama yerine süt sağacam artk
Mervemtlr1310 13 ekimde doğdu benimde oğlum 🙏 çok şükür Allah’ıma isteyen herkese nasip etsin kucaklarını doldursun ❤️
Zeynepekr Busra643 Bize ilk yoğurt dedi doktorumuz üç gün kuralı ile sonra sebze ,meyvelere sonraki başlayacağız
Busra643 Gunsss eller sürekli ağızda bizimde diş mi bilmiyorum ama uyku bizde de kısa kısa geceleri allahtan emip hemen uyuyor
Gunsss Busra643 bizde de öyle eller ağızda 2 gündür de saldırıyor resmen herşeye çok mutsuz huzursuz 😔