Fata2014 Busra643 26 ekim doğumlu oğlum çok şükür iyi gidiyor herşey🤲🏻🙏🏻 Anbelik çok güzel bir duygu çok başka birşey 🧿
Zeynepekr Busra643 26 ekim doğumlu yavrum , Elhamdülillah güzel gidiyoruz şimdilik . Doktorumuz tadımlara başlayabilirsin dedi ama ben ağırdan alıyorum sizler ne durumdasınız ?
Gunsss Busra643 1 ekim doğumluyuz bizde tadımlara başladık bu hafta 3 gündür de diş huzursuzluğu başladı 😔😔 uykular sıkıntı hala 1,5 saatte bir uyanıyor
eceunverkanra Busra643 20 Ekim dogumlu benim oglum da :) guya atak bitti ama bitmemis gibi her an degisiyor isteklerini anlayamiyorum😂 Onun disinda buyuyorlar bin sukur🤲🏻
Belinaymuhammadi Dilos01 bizde 13 ekimliyiz kızım gündüzleri 1 saat anca uyur geceleri 10 da uyur geceleri 3 defa kalkar 8.30 da kalkar mesaimiz başlar🙂
Dilos01 Keremcanannesi ya beni emmiyor 5 dakika sadece 2 saat araliklarla oda nasıl fazla emzirecem bilmiyorum 🥺🥺
AsenAlmila Keremcanannesi aman maşaallah de canım benim sütüm yetmiyor hem mama veriyorum hem emziriyorum bi dönem meme reddi yaşadık çok zordu🤦🏻♀️
anneoldumkiben Dilos01 bende de aynı sorun var napcam bilmiyorum uyku arası emiyo ilk uyanınca emiyo ama gün içinde emmek istemiyor biraz mama veriyorum mayışınca memeyi tutuyo. Biberona mama yerine süt sağacam artk
AsenAlmila Zeynepekr bende elma armut suyu veriyorum ev yoğurdu yapınca birer çay kaşığı da yoğurt vericem inşaallah 🥰
-VeRa- Zeynepekr ya başlanabiliyor muymuş bu aralar? Bizimkiyle meme reddi yaşıyoruz tadımlara başlarsak hepten bırakır mı acaba?
AysMom Zeynepekr bizde 26 ekim❤️ Bende doktora soracagim tadim icin ama yinede 6. Ay dolmasi taraftariyim. Bilemiyorum kafalar karisik😀
Busra643 Gunsss eller sürekli ağızda bizimde diş mi bilmiyorum ama uyku bizde de kısa kısa geceleri allahtan emip hemen uyuyor
Utopikogretmen Gunsss bizde 1 ekim doğumluyuz🥳🥳 çok şükür güzel gidiyor herşey tabi diş huysuzlugumuz var salyamız bolca var ama buna şükür. Haftaya tadımlara başlayacağız 🌺
Keremcanannesi AsenAlmila emdiginden degilki 5 er dk emiyo meme hep acik kalsin istiyo keyfine göre takilmak istiyo
Gunsss Dilos01 kilo alımı normal ilk 3 ay 900 gr civarıydı 4 ve 5. ayda 400 gr civarı aldı. 3-4 gündür huysuz ağlıyor sürekli 😢😢 akşamları katılıyor ağlaya ağlaya yavrum calpol veriyorum mecbur
senem9 Busra643 benm bebeğim de 2 ekim doğumlu. Bizim de acaba alerji mi değil mi ikilemleriyle geçiyor bu ara 🙄
Berenkooommm Busra643 2 ekim dönüyoruz kahkaha çığlık atıyoruz hafif hafif oturuyoruz değişik değişik sesler çıkartıyoruz maşallah yüzleri çok iyi tanımaya başladı😊
Ef24 Busra643 8 ekim doğumlu oğlum ne çabuk 5 aylık oldular 🥺 her şey yolunda çok şükür ☺️ek gıda alışverişi ile uğraşıyoruz bu ara ve bizim 1 dişimiz çıktı dün 🧿🤩🌺
Goktugveannesii Ef24 ooo hayırlı olsun bizde 6 ekim doğumluyuz belirti neydi diş için bizim bolca salya gece çok uyanma emmek istemiyor falan var eller ağızda hep