Ipeks_mom ozgekzy gunduz bi sıkıntimiz yokta gece 9 10 arası yarim saatlik bi uyku yapiyo ondan bidaha uyumak istemiyor. Ben onun o uykusuna engel olamiyorum uyanik durmuyo illa o yarim saat sekerlemeyi yapicak. Odasindan cikartmiyorum demışsiniz odasini ayirdiniz mi acaba sizden ayrimi yatiyor
ozgekzy Ipeks_mom yok hala aynı odadayız yani yattığı odadan çıkarmıyorum önceden çıkarırdım uyandı diye oda 1 saat felan otururdu bizimle sonra tekrar gece uykusuna geçmeye çalışırdı artık uykusunu dağıtmasına izin vermiyorum devam etmesine çabalıyorum bide sabah en geç 8 de kaldırıyorum sizde en son uykusunu saat 6 gibi bitirirseniz 8 buçuk 9 gibi yatırırsınız öyle öyle alışır zaman içinde
Ipeks_mom Aytenkrktn 2 3 defa kalkmasi normal degil mi daha az nekadar kalkabilir ki. Benimki kacta uyursa uyusun 2 defa mama vermeye kalkiyorum. 7 yada 8 de uyaniyo tekrar mama veriyorum altini degistiriyorum oynuyoz biraz snra yine uyuyo oglene kadar
Aytenkrktn Ipeks_mom ya işte şöyle bişi var bizde gün içerisinde 3 saat de bir 120 yiyiorsa gece 60 I zor yiyior bu sefer de sürekli kalkıyor yemek için şuan ayı itibari ile ⅚ saat uyuyabilir ama az yiyip acıkıyor sık uyanıyor 😅
Damla29 Ipeks_mom ben slingle tasısam herhalde boyun fıtıgı kesin olurum zaten bel fıtıgım var bide onı düşünemedim rahat bişeydir ama zordur yani bizim kilo biraz önde gidiyor gözüm almıyor slingi🤦😀
Ipeks_mom Damla29 valla ben agirligini hic hissetmiyorum sizin bebis kac kilo ki. Ben takip carsiya cikip 2 saat dolasmisligimda var 😁
Ipeks_mom Aytenkrktn tam olarak nekadarlikti sizinki. Benimki 3 ay 10 gunluk 90 cc iciyo onu bile bazen tam bitirmiyo 😔
Ipeks_mom Aytenkrktn benimki maasallah sabah 9 gbi uyur kalkmaz oglene kadar. Bnde o arada yemegimi falan hallediyorum bazen de onunla beraber uyuyom 😁
Aytenkrktn Ipeks_mom bizde 2+16 yiz aslında bizde de gündüz 90 2 saat de idi zor bela 3 saatte 120 veriyorum gündüz ama gece içmiyor ya
maysaaa Ipeks_mom Akşamları genelde 10 11 arası uyuyor 2 3 gibi kalkıor emziritorum uyuyor 5 6 gibi kalkıyor tekrsr meme istiyo sonra 8 9 gibi uyanıyor artık 1 1 bçuk saat sonra tekrar uyumak sitiyo sonrasında gün içinde kucakta yarım saat belki uyuyodur. Gündüz uykusu hiç derin değil. Doktor yatma saati 8 8.5 olana kadar her ay yarım saat öne çek uyku saatini dedi deneyeceğiz bakalm😊
Ipeks_mom maysaaa umarım alıstirabiliriz 😁 aksam 10 bucukta basladm sallamaya 11 de uyudu 15 dk snra geri uyandi yine basladim sallamaya 12 ye yakin uyudu yune uyandi yine salladim 12 bucukta tam uyudu bidaha 4 te uyandi mama verdim geri uyudu snra 7 bucukta mama icin uyandi tekrar
Eecc maysaaa kaç aylık bebeğiniz nasıl bu düzen oluştu benim 1.5 aylık sürekli değişiyo bazen 2 de bazen 6 da dün sabah 8 de uyudu düşünün 🤦♀️😂
Ipeks_mom Aytenkrktn sanırım midesi okadar aliyo yetmese ac olsa aglicak cnku bnde fazla vrrmek icin zorlamiyorum icmiyo da zaten
Ipeks_mom ozgekzy 6 bucukla 7 arası braz sekerleme yapti bugun, bidaha uyutmadim hic simdi mama verdim isigi kapattim uyutmaya calisiyorum ama gozleri kapaniyo bile. Smdi uyuyup yarim saat snra uyanirsa bidaha uyuması cok zor olucak 😔 insallah uyanmaz