Smryna Sedefcelebi bende bilmiyorum 🙈 teşekkür ederim uzaktan kumandalı rahatsa kafamda oluşturabilirim biseyler
queenMother Kitapkurdu canım ikiside var büyük oğluma almıştım üçüncü bebeğim kullanıyor şimdi ikisinin yeride farklı evin müsait durumun varsa ikisinide al😅akülü ara eğlence amaçlı kullanılıyor ebeveyn kontrollü bisiklet genelde markete okula komşuya giderken bindiriyorum
Sedefcelebi evet evettt uzaktan kumandalı zaten hemen öğreniyorlar kullanmayı kendileri sürmek istiyor ben pek müdahale etmiyordum kullanırken
Smryna queenMother evet pilsan cok iyi bütün oyuncakları pilsan hep onerdiginiz iyi korunaklı model falan var mi
_ADA_ Kitapkurdu valla biz akülü araba akülü motosiklet, bisiklet, scooter ne varsa aldık😅 bazen diyorum keşke ben kullanabilsem. Hepsini de ayrı ayrı seviyor.
Kitapkurdu _ADA_ yaaaaa cidden çok tatlı cocuklarin eşyaları 😊 haklısın bende almak.istiyorum. gereksiz olur mu kenarda.kalir mi falan diyerek
Kitapkurdu Fatosveaselbebek teşekkür ederim Zaten akullu araba alınca uzaktan kumandalı ve 12 v. alacağım
queenMother Smryna biz oğlana almıştık arkadan da kız aldu iyiki beyaz almışız😅ikinci bir bebek düşünüyorsan ona göre karar ver rengine😅
Smryna queenMother tövbeler olsun 😁 2. Bebek düşünmüyorum Allah kızıma sağlıklı olur versin Allah olmayanlara versin😍
Woody Kitapkurdu bisiklet için happy dino arayışındayım. Akülü araba değil de ebeveyn kontrollü araba aldım. Kızım 11 aylık. Bayılıyor. İlerisi için de pedalları var bisiklet gibi
Eytufe Woody bende bahsettiğiniz gibi bir şey arıyorum nerden nasıl bişey aldınız markası nedir yardımcı olursanız sevinirim resmi var mi
Woody seydaac ben de bi sorayım o zaman buradakilere. Katlanma özelliği yok değil mi? Bir de fiyat neydi? Çok soru sorunum 🙈