Sedefcelebi çocukların sağı solu belli olmuyor ki canım ikiside var bizde ama aşağıda arkadaşında bisiklet görse bisikletini ister akülü araba görse onu ister ama biz genelde akülü arabayı daha çok kullandık 😉
Smryna Sedefcelebi hangi marka akülü araba uzaktan kumandalı mi? Marka model verebilirmisin bende alicam cok seçenek var kararsız kaliyorum
Kitapkurdu Sedefcelebi anladım canım çok teşekkür ederim. Araştırıyorum sürekli alsam mı almasam mi diye bakalım ne olacak.
seydaac Kitapkurdu http://www.pregobaby.com.tr/happy-dino-itmeli-bisiklet-kirmizi.html Şu modele bakıyorum ben de almayı düşünüyorum , yakından da baktım oldukça kaliteli sağlam bir ürün.
Sedefcelebi Smryna evet uzaktan kumandalı marka ve modelini hatırlamıyorum şuan malum kış olunca kaldırıyoruz hatırımda değil keşke foto atabilsem bilmiyorum foto atmayı buraya🙈
Kitapkurdu seydaac evet bu da çok iyi özellikleri süpermiş teşekkürler 🌺 baby toys döner koltuk ta çok güzel ama piyasada yok hiçbir yerde bulamıyorum andcar var oda çok güzel fiyat için değer .mi bilemedim 🤷
Smryna Sedefcelebi bende bilmiyorum 🙈 teşekkür ederim uzaktan kumandalı rahatsa kafamda oluşturabilirim biseyler
Fatosveaselbebek Kitapkurdu ben bisiklet aldım kızım görüp ağlamış eşim kıyamamış akülü araba da alalım dedi yer yok evde gereksiz dedim en iyisi bence bisiklet hem parçaları çıkıp kendi de sürebilir ilerde bide akülü araba da kaliteli olması lazım gücü olması lazım yanı bide uzaktan kumandası olması lazım ki siz sürmelisiniz
Kitapkurdu Fatosveaselbebek teşekkür ederim Zaten akullu araba alınca uzaktan kumandalı ve 12 v. alacağım
queenMother Kitapkurdu canım ikiside var büyük oğluma almıştım üçüncü bebeğim kullanıyor şimdi ikisinin yeride farklı evin müsait durumun varsa ikisinide al😅akülü ara eğlence amaçlı kullanılıyor ebeveyn kontrollü bisiklet genelde markete okula komşuya giderken bindiriyorum
Sedefcelebi evet evettt uzaktan kumandalı zaten hemen öğreniyorlar kullanmayı kendileri sürmek istiyor ben pek müdahale etmiyordum kullanırken
Smryna queenMother evet pilsan cok iyi bütün oyuncakları pilsan hep onerdiginiz iyi korunaklı model falan var mi
_ADA_ Kitapkurdu valla biz akülü araba akülü motosiklet, bisiklet, scooter ne varsa aldık😅 bazen diyorum keşke ben kullanabilsem. Hepsini de ayrı ayrı seviyor.
Kitapkurdu _ADA_ yaaaaa cidden çok tatlı cocuklarin eşyaları 😊 haklısın bende almak.istiyorum. gereksiz olur mu kenarda.kalir mi falan diyerek
queenMother Smryna biz oğlana almıştık arkadan da kız aldu iyiki beyaz almışız😅ikinci bir bebek düşünüyorsan ona göre karar ver rengine😅