Linaninannesiii Mrz-07 evet canım cıkmıyor bende sabunla çitileyip attım hep makineye cıktı şimdilik öyle yaptım😂
Linaninannesiii Gulcan88 bilmemki yeni makinem ondan mı acaba 4 bin verdüm😂 bir zahmet düzgün yıkasın diyor musum valla bilemedim şimdi 🧐
Linaninannesiii hirosima çok teşekkür ederim canım bizde ariel kullanıyorduk o zaman sıvıya geçelim gitsin😃 soğuk suyla durulama yapıldığını bilmiyordum yeni öğrendim onuda
Oyku123 Linaninannesiii ben klasik olani aliyordum .cok begeniyodum kokusunu .kurumuş kiyafetlerde daha guzel kokuyordu ozellikle.
Deletedmom5284 Linaninannesiii quik&shine diye bi marka var onu alıyodum şimdi marc alıyorum artık, içine sirke karbonatta serpiyorum makinenin, toz deterjanlar kıyafetlerde gözle görülmeyen kalıntı bırakıyor malesef 😊
Linaninannesiii Deletedmom5284 sirke vs borularına falan zarar veriyor diye yazanlarıda okumuştum daha önce teşekkür ederim bende kullanayım🤗
Linaninannesiii Gulcan88 programdan olabilir ben express yazanı seçiyorum 40 derece 1200 sıkma 38 dk da yıkıyor
Gulcan88 Linaninannesiii profilo mu sizinki de? Benim expresi de 40 a ayarlaynca o dakikada yikiyor ama ben o programda hic bebek kyafeti yikatmadim sadece paspas hali gibi seyleri yikatyodum
Deletedmom5284 Linaninannesiii rica ederim ben sirkemi evde yapıyorum çok etkili kimyasal birşey olmuyor 😊😊
Linaninannesiii Gulcan88 yok beko canım ıy eski makinem 2,5 saatte yıkardı 40 dereceleri hatırladımda 😂
Senemmm11 Linaninannesiii sadece çocuk için sivi deterjan soruyorsaniz ben uni baby sivi deterjan kullanıyorum oğlumun çamaşırlarına