Linaninannesiii 11866380 bende temizledim geçen birikmişti yeni makine birde ariel de sıkıntı olmuyordu riske atmasakta sıvıya mı geçsek napsak
Linaninannesiii Gulcan88 bende hiç kuru olmadı yumuşacıktı hep 🤷🏻♀️ Sadece makineye zarar verir mi diye endişem olmuştu
Linaninannesiii Mrz-07 😂😂 ay 4 bin verdim 2 ay oldu bende istemiyorum onuda bilmiyordum şimdi öğrendim 😂 onunla uğraşmam yeni sıvıya geçerim diyorum ama hangi markaya geçicem bilmiyorum kimse marka yazmamıs
Linaninannesiii Mrz-07 bende kullanmadım sadece deterjanı kullandım sertlik hiç yaşamamıstım niye oluyordu acaba sizde
Mrz-07 Linaninannesiii valla bilsem hani oyle çok aman aman da koymuyordum deterjani ya da bizimkileri yumosla yikayip oglumun kiyafetlerini sade yıkadigim icin bana oyle geliyordu sivi deterjan arayiisna bende girdim bi ara uni baby dalin vs kullandım leke cikarma gibi durumlari yok maalesef
Oyku123 Linaninannesiii 1 sene kizima duru granul kullandim makinaya hic kotu etkisi olmadı oylede guzel kokuyordu ki kiyafetleri mis gibi ama artik bizimkilere alissin diye arielle yikayom 3 seferdir
Linaninannesiii Oyku123 ya bebek olanı mis gibi kokuyordu ama artık satılmıyor sanırım hiçbiyerde bulamadım klasik olanı aldım yanlıslıkla resmen balık gibi koktu burnuma soğudum😂
Linaninannesiii Mrz-07 evet canım cıkmıyor bende sabunla çitileyip attım hep makineye cıktı şimdilik öyle yaptım😂
Oyku123 Linaninannesiii ben klasik olani aliyordum .cok begeniyodum kokusunu .kurumuş kiyafetlerde daha guzel kokuyordu ozellikle.
hirosima Linaninannesiii eşimşn kuzeni Arçelikte servisinde çalışıyor ve önermiyor çünkü durulama soğuk suyla yapıldığı için kalıntı deterjan donarak makinaya zarar veriyomuş. Ben uni baybi sıvı kullanıyorum kendimizede bor sıvı kullanıyorum memnunum ☺️
Linaninannesiii hirosima çok teşekkür ederim canım bizde ariel kullanıyorduk o zaman sıvıya geçelim gitsin😃 soğuk suyla durulama yapıldığını bilmiyordum yeni öğrendim onuda
Linaninannesiii Gulcan88 bilmemki yeni makinem ondan mı acaba 4 bin verdüm😂 bir zahmet düzgün yıkasın diyor musum valla bilemedim şimdi 🧐
Deletedmom5284 Linaninannesiii quik&shine diye bi marka var onu alıyodum şimdi marc alıyorum artık, içine sirke karbonatta serpiyorum makinenin, toz deterjanlar kıyafetlerde gözle görülmeyen kalıntı bırakıyor malesef 😊
Linaninannesiii Deletedmom5284 sirke vs borularına falan zarar veriyor diye yazanlarıda okumuştum daha önce teşekkür ederim bende kullanayım🤗
Linaninannesiii Gulcan88 programdan olabilir ben express yazanı seçiyorum 40 derece 1200 sıkma 38 dk da yıkıyor
Gulcan88 Linaninannesiii profilo mu sizinki de? Benim expresi de 40 a ayarlaynca o dakikada yikiyor ama ben o programda hic bebek kyafeti yikatmadim sadece paspas hali gibi seyleri yikatyodum