DemirEge Kelebekkkkartal Kelebekkkkartal bu hafta gidicem merhabalar, sizde mi erbug hocaya gitmiştiniz hatırlayamadım, onkadar cok kişiyle yazışıyorum ki bu konuda kusuruma bakmayın lütfen
Balbebekkk Merhaba bizdede aynı şekilde vardı bahçelievler medicalpark haluk emir yaptı kendisi cerrahpaşanın profu
Kelebekkkkartal DemirEge yok henüz gitmedik türkiye hastanesi cem beye göstermiştik doğduğunda 6bayin dolmasını bekledik pandemi dönemi girince erteledim şimdi dr araştırıyorum bende
Nrkzy Kelebekkkkartal Cem bey çok iyi bir doktor çocuk cerrahi alanında bebeğimin sünnetini yapmıştı bence yine bir görüşün
DemirEge Nrkzy ben gittm cem beye, 65 bin tl dediler acıbademde, 45 bine indiler. Türkiye hastanesinde de aynı zmaanda amelşyat yapıor cem bey oradanda bir fiyat alıcam ismini cok duydugum için gitmek istedim, normalde erbug hıcaya gidiyordum
DemirEge Hazal8 erbuğ hocayı öneren cok, siz seçiminizi tanıyıp öyle yapabilirisniz, sağlık versin Rabbim cocuklarımıza
DemirEge Bisaniyebakarmisin sizin demi oglunuz amelşyat oldu bana erbuğ hocayla ilgili bilgi verebilir misiniz? Cok tediriginim, cok ii bir hoca olark duydum ama annelik işte endişeniyorum