Bademll_eda_ Kelebekkkkartal benim oğlumda da aynı şekilde hemen 1mm altında 70 günlük şu anda bende 6 aylık olmasını bekliyorum inşallah hayırlı ve kolay ve şifa buldukları bir ameliyat olur 😔çok endişeliyim ve korkuyorum
Kelebekkkkartal Cgur ben doğumumu orada yaptım ve oradaki cerraha gösterdik yeni doğduğunda 6 aydan snra bakalım dedi sonra pandemi girince araya baya sarktı 1 yaşına geldi artık. Acaba detay biliyorsanız bilgi verebilir misiniz. Memnun kaldılar mi tek ameliyatla çözüldü mü ne kadara yaptırdılar gibi
Deneyimsizanne Kelebekkkkartal Benimde oğluma çocuk doktoru pipisinin ucu çok az aşağı doğru, yine de çocuk cerrahi görsün dedi. Daha 40 gunluk, ayni sey mi acaba hipospadias dediginiz seyle🤔
Bilge12 Deneyimsizanne hipospadias idrar deliğinin normalden başka yerde bulunması demek oluyor sizin dediginiz eğrilik benim 2 oğlum var ikisinin de pipisi eğri sünnet eden doktor genetik olduğunu bi sorun olmayacağıni söyledi
DemirEge Kelebekkkkartal Kelebekkkkartal bu hafta gidicem merhabalar, sizde mi erbug hocaya gitmiştiniz hatırlayamadım, onkadar cok kişiyle yazışıyorum ki bu konuda kusuruma bakmayın lütfen
Balbebekkk Merhaba bizdede aynı şekilde vardı bahçelievler medicalpark haluk emir yaptı kendisi cerrahpaşanın profu
Kelebekkkkartal DemirEge yok henüz gitmedik türkiye hastanesi cem beye göstermiştik doğduğunda 6bayin dolmasını bekledik pandemi dönemi girince erteledim şimdi dr araştırıyorum bende
Nrkzy Kelebekkkkartal Cem bey çok iyi bir doktor çocuk cerrahi alanında bebeğimin sünnetini yapmıştı bence yine bir görüşün
DemirEge Nrkzy ben gittm cem beye, 65 bin tl dediler acıbademde, 45 bine indiler. Türkiye hastanesinde de aynı zmaanda amelşyat yapıor cem bey oradanda bir fiyat alıcam ismini cok duydugum için gitmek istedim, normalde erbug hıcaya gidiyordum