Bahriyei HappyKids philips göğüs kalkanı 👍 Gümüş göğüs kapakları👍 reflü yatağı👍 Dönence 👍 iş Bankası yayınlarının kitapları👍 parmak kuklaları 👍 h&m emzirme sütyenleri👍 ebebek emzirme yastığı👍 chicco burun temizlik aracı 👎 tunico sling 👎 Philips süt sağma pompası👎 emzik👎
Nurluseren Feyzosunannesi benim kızımda biberon almıyo daha ek gıdaya geçmedik 1 ayımız var nasıl olcak diye düşünmeye başladım😢
Aryemus_3 HappyKids Babynest, Biberon, Emzirme Yastığı, Göğüs pedi, Mama kaşığı kullanmadım Muslin örtü, Emzik, mama sandalyesi, silikon önlük olmazsa olmazlarımız
Merve Aryemus_3 göğüs pedi ihtiyaca göre ya bence. Mesela bende kutu kutu lansinoh göğüs pedi alırdım ilk 4-5 ay☺️
Arifeeee HappyKids 4 moms keşke almasaymisim o an çok.isimi gördü ama daha uyguna öyle bir şey bulabilirmisim. Kanguru ve mama sandalyesi iyi ki almışım
Ylzvys MinikOsman bir de 8 ayliga yakin tirtil aldim dikkatini cekti ama 6 şarki var köpekcigi 11 aylikken aldim daha cok dikkatini cekti cok seviyor sürekli oyuncagimiz dolaptan ucuza ikisini de alabilirsiniz ama köpekcigi tek gecerim 7 aylikken hemen dikkatini cekmiyor belki köpekcigi alacaksaniz önunde kalp yanan model bebeginizin daha cok dikkatini ceker
morkalp EslemDilan kesildi mi kusması peki ? Oğlum 3 buçuk aylık bizde aldık ama sürekli kayıyordu birde kusmalarında azalma dahi olmadı maalesef bi umutla almıştık 😒
hilaliii Defnesmommy demek ki anneden anneye değişiyor benim de elim ayağım o rende valla daha önce 2 tane kırıldı 3.yü aldım
meltemustafaras HappyKids Kraft domino kanguru ✅ Ana kucağı ✅ Reflü yatağı kesinlikle alınmalı bence ✅ Buharlı pişirici✅ Oyun halısı onun yerine battaniye serip oyuncaklar la beraber oynamak daha iyi oldu bize ❌ Cam rende ❌ Pipetli bardak ❌ Wee baby nin en küçük alıştırma bardağı sert uçlu olan❌
Bgmbgmbgm HappyKids biberonu boşuna almışım. Reflü yatağını çok kullanmıştım bence herkes almalı. Piyanolu oyun halısı da zamanında çok kurtarıcım olmuştu
SevgiAtlas62 HappyKids keşke almasaydım dediğim : manuel pompa yerine elektrikli güzel bir pompa almalıydım , İyi ki almışım dediğim : kesinlikle emzik ❤️ , ana kucağı , kalın tüylü kaliteli bir battaniye hepsi kurtarıcım
nurmona SevgiAtlas62 ben 2.aydan beri kullanıyorum. Mamadus kanguru. Şuan sadecd onun içinde uykuya dalıyor
nurmona HappyKids anne yani beşik, katlanır küvet, lansinoh biberon, süt sağma makinesi iyi ki almışım 🥰🥰
Bilge12 Defnesmommy haşlayıp ezmek daha mantıklı patates havuç kabak muz elma da çatalla ezmek mantıklı çünkü cevremde bazı anneler hep cam rende kullandılar şimdi çocukları pütürlü gıdaları yemiyorlar
Merve HappyKids piyanolu oyun halısı almasam da olurmuş. Ama chicco xxl oyun halısını iyi ki almışım halaaa kullanıyoruz yıkıyorum tez kuruyor leke tutmuyor yumuşacık ve geniş 🥰 çok fazla yenidoğan kıyafet keşke almasaydım çok tez büyüyor. Sepet beşik hevesim çok vardı aldım öylece duruyor 4 ay yattı sadece. Montessori yatağı iyi ki aldım. Diş kaşıma eldiveni almasaydım olurmuş. Oioi annenin eli diş kaşıyıcı iyi ki aldım 🥰 liste uzar gider