hilaliii Defnesmommy demek ki anneden anneye değişiyor benim de elim ayağım o rende valla daha önce 2 tane kırıldı 3.yü aldım
meltemustafaras HappyKids Kraft domino kanguru ✅ Ana kucağı ✅ Reflü yatağı kesinlikle alınmalı bence ✅ Buharlı pişirici✅ Oyun halısı onun yerine battaniye serip oyuncaklar la beraber oynamak daha iyi oldu bize ❌ Cam rende ❌ Pipetli bardak ❌ Wee baby nin en küçük alıştırma bardağı sert uçlu olan❌
Bgmbgmbgm HappyKids biberonu boşuna almışım. Reflü yatağını çok kullanmıştım bence herkes almalı. Piyanolu oyun halısı da zamanında çok kurtarıcım olmuştu
SevgiAtlas62 HappyKids keşke almasaydım dediğim : manuel pompa yerine elektrikli güzel bir pompa almalıydım , İyi ki almışım dediğim : kesinlikle emzik ❤️ , ana kucağı , kalın tüylü kaliteli bir battaniye hepsi kurtarıcım
nurmona SevgiAtlas62 ben 2.aydan beri kullanıyorum. Mamadus kanguru. Şuan sadecd onun içinde uykuya dalıyor
nurmona HappyKids anne yani beşik, katlanır küvet, lansinoh biberon, süt sağma makinesi iyi ki almışım 🥰🥰
morkalp EslemDilan kesildi mi kusması peki ? Oğlum 3 buçuk aylık bizde aldık ama sürekli kayıyordu birde kusmalarında azalma dahi olmadı maalesef bi umutla almıştık 😒
Bilge12 Defnesmommy haşlayıp ezmek daha mantıklı patates havuç kabak muz elma da çatalla ezmek mantıklı çünkü cevremde bazı anneler hep cam rende kullandılar şimdi çocukları pütürlü gıdaları yemiyorlar
Merve HappyKids piyanolu oyun halısı almasam da olurmuş. Ama chicco xxl oyun halısını iyi ki almışım halaaa kullanıyoruz yıkıyorum tez kuruyor leke tutmuyor yumuşacık ve geniş 🥰 çok fazla yenidoğan kıyafet keşke almasaydım çok tez büyüyor. Sepet beşik hevesim çok vardı aldım öylece duruyor 4 ay yattı sadece. Montessori yatağı iyi ki aldım. Diş kaşıma eldiveni almasaydım olurmuş. Oioi annenin eli diş kaşıyıcı iyi ki aldım 🥰 liste uzar gider
Mom070 Merve Ay gittiğim her yere sırf bunda rahat yatıyor diye götürürdüm ben. 2. Çocukta da kullanacağım inşallah. Kıyamıyorum vermeye birine 😂
Merve Gizemaykut07 ayy emzik bizde de şöyle oldu. Ne avent ne chicco ne nuk ne bibs ne mamajoo tutmadı. Mevlidinde bakkal emziği gelmişti hediye onu tutmuştu. Onu vermeyince de emmedi başka emzik 😅
Hidra PembePelikan merhaba, ben de borooshbaby aldım forumdaki annelerin tavsiyesiyle ama bebek çok rahatsız oldu sürekli ağladı. Kol kısmı çok kalın geldi ve ensede birleşen güvenlik kısmı . Ayrıca kanguruda emzirme çok rahatsız bir şekilde yapilabiliyordu. Bu yüzden iade ettim slingle devam ettim. Kraftin kol ve ense kısımları nasıl takip cikarmasi nasıl acaba
PembePelikan Hidra kraftın o kısmı takılıp çıkarılabiliyor. Eğer istersen ensesine kadar kapatabiliyorsun istemezsen cırtcıtrlı olduğu için sökebiliyorsun sadece sırtına kadar kapanıyor. Kol kısmı da gayet rahat ama ben kangurudayken emzirmeyi hiç denemedim onun için yorum yapamam. Kanguru güzel ama oğlum sevmediği için kullanamadım öylece duruyor.