Mom070 masal28 2. Aydan 7. Aya kadar kullandı öğle uykusunu onda uyurdu. Uyanıkken de koyardım işlerimi yapacaksam falan.
yaas511 masal28 üç aydan sonra lazım olur o zamana kadar bebek çoğu zamanı uuuyarak geçiriyor zaten yerine koy pıspısla hemen uyur ama üç ay sonrası bebeğin ya kucakta pıspısla uyur ya sallamayla bi şekilde uyku desteği istiyor. Lazım sallamalı bi ürün
Melisada Iyiki almışım dediklerim piyanolu oyun halısı 6 ay bıkmadı oynadı sonrada çıkarılabilir olduğu icin piyanosuyla oynadı uzun bir süre. Onun haricinde anne eli dis kasiyicidan memnun kaldım baby plus anne yanı yatağı uzun süre isime yaradı büyük rahatlık gerçekten. Sevi bebe reflu yatağı yine kullanislıydı. Pişmanlığım eğitici kopekcik oldu ilgisini hiç çekmedi
yaas511 morkalp park yatak kesinlikle tavsiye markası hiç önemli değil üç yaşa kadar rahat kullanırsın çünkü bebeğin bir yaşına kadar seninle aynı odada kalacak çok kullanışlı beşik yatakları bir yaşından sonra odasına yaparsın içine alacağın yatak babynest pamuk yataklar olsun
Hanzade06 morkalp Ben prego marka aldım çok memnunum tavsiye ederim anne yani özelliği de var oldukça pratik
Zumraninannesi_19 morkalp kraft kullaniyorum Çok memnunum 4 sene sonra kaldırıp oda yapıcaz ve 2.demonte etme bidaha monte etme gibi derdi yok
icorik morkalp Kraft var bende clipso 2 modeli..Ben hiç memnun kalmadım. Çok büyük ve hantal. Bir odadan diğerine götürmek çok zor. Kapıdan geçmiyor. Şimdiki aklım olsa Nuna alırdım. Eğer bebeğiniz çok küçükse joie anne yanı özelliği olan park yatağı da çok güzel. Kenarını açıp anne yanı olarak kullanabiliyorsunuz.
EslemDilan HappyKids piyanolu oyun halısı pişman oldum aldığıma çünkü hareketlenmeye başladıkları zaman ayaklarını rahat kullanamıyor dibinde piyana olduğu için Emzik biberon emzik zincirleri hepsi bir kenarda duruyor kızım emzik biberon almadı. Fazla kıyafet 😖 İyiki almışım dediğim reflü yatağı
morkalp yaas511 teşekkür ederim bende öyle düşünmüştüm daha kullanışlı olur park yatak en azından 3 yaşa kadar
Rihle HappyKids babynest 👎🏻 puset ve araba minderleri ve puset örtüsü👎🏻 bir sürü yeni doğan kıyafet ve ayına uygun kıyafetler almak hemen ufalıo çünkü👎🏻 Kundak ne klasik ne fermuarlılar hiç birini kullanamadım içinde durmak istemiyor👎🏻 Puset ve araba 👍🏻 Emzik ve Biberon 👍🏻 Ayından büyük kıyafetler 👍🏻 Emzirme yastığı ( kendisini yatırmak için bile kullanıyorum ) 👍🏻 Mama sandalyesi 👍🏻 Çok sayıda mama önlüğü ve ağız bezleri resmen kurtarıcı 👍🏻 Vs vs bir sürü var da yorum uzamasın 😁
masal28 Bende de moms4 var ama sallanmadığı için kullanmıyorum. Uyanıkken oyalar mı o çok iyi olurdu😂
mombunny morkalp benim kızım boyu ona sığana kadar hep onda uyudu onunla taşıdım uyurken odadan odaya . Ben bebeğimi kimi zaman sallayarak uyutuyorum reflü yatağını ayağıma koyup sallıyorum 6aydır kullanıyorum
ebgencer HappyKids Yataş Juno bebek yatağı 👍🏻Gittiğimiz her yere götürüyoruz anneme kayınvalideme, evde de kullanıyoruz, ilk zamanlar aramıza da onunla yatırıyorduk. Kitikate kruvaze badiler 👍🏻Özellikle yenidoğan döneminde hem kolay giydirilip çıkarılması hem de önünün çift kat gelmesinden dolayı çok kolaylık sağladı, kumaşları da harika 5 çocuk büyütülür diyorum 😁şimdi kruvaze olmasa bile normal badileri yine bu markadan almayı düşünüyorum. Müslinler 👍🏻 ne kadar olsa o kadar kullanılıyor hiç ziyan olmayan bir şey varsa budur heralde Sleepy bebek bakım örtüleri 👍🏻özellikle ilk zamanlardaki kazalar için çok işimize yaradı 😅 Yan yatırma yastığı 👍🏻ilk zamanlar için Penti Emzirme atletleri 👍🏻bence sütyen takmamalı emziren anneler mümkünse tabi 😅atletin mastit ihtimalini azalttığını düşünüyorum sütyen sıkıyor sonuçta ister istemez. Dışarı çıkarken giymelik ayıcık tulumu 👍🏻Üşüyor mu diye derdin olmuyor pek 😁 Biberon ve yedek biberon başlıkları 👎🏻Emzirilen bebeklere biberon verilmeyeceği kısmını hiç düşünmemişim 😅
-VeRa- HappyKids Park yatak; çünkü doğru düzgün sallanmıyor kızımsa sallanarak uyuyor, yani beşiğine sadece uyuttuktan sonra koyabiliyoruz, beşiğinde uyumuyor. Oyun halısı; sevmeyince sevmiyor, o kadar para verdik ucuzlarından da değil ama içinde darlanıyor, oyuncaklarını çıkarıp oynatıyoruz o açıdan iyi. Geri kalan herşeyden memnunum.
Yusufalpinannesi Reflü yatagi, piyanolu oyun halisi iyi ki almisim. Babynest keske almasaymisim. Emzikler aldim almadi bebegim. Bimden anakucagi aldim onda da zaman geciriyo ve gazını cikarmaya yardimci. Bi de elektrikli besik ya da anakucagi alsaydim diyorum.( Iceri besiginde uyudugu icin ve surekli sallamak zorunda kaldigimiz icin besik de iyi cikmadi bi de) Kiyafetleri de indirimle ve aylara bolerek aldım. 0 3 ay bebek kiyafetiyle doldurmadim dolabini 😊 bebek arabasini seviyorum (pierre cardin fenix travel sistem) ama tam dolasamadik daha. Alt acmayi evde kullaniyorum. Sudocrem aldim cok nadir kullaniyorum bepanthol daha cok kullaniyoruz. Yakalikları kullanmiyorum bogulur falan diye korkuyorum 😁 kratfin göğüs pedini aldim kullanmadim. Philips gogus kalkani hem sutu topladi ilk zamanlar hem de yara icin kullandim ama simdi kullanmiyorum ayni sekilde lansinoh gogus ucu kremini de yara oldugu zamanlar kullandim bilmiyorum yarari oldu mu olmadi mi. Emzirmeden once sutle silmek daha iyi ve sonrasinda havalandirmak .
Moci Reflü yatağı elektrikli ana kucağı oto koltuğu mama sandalyesi iyi ki almsm uzun süre kullandm Bebynest puset ise bı iki defa falan önlük oyun halısı 4 tane dış kasiyici hiç kullanmadi
Cansumommy reflü yataklı baby nest, emzik, ana kucağı, koku geçirmez çöp kovası, cam rende, diş kaşıyıcılar, eğitici köpekçik👍🏼 bir çoook tulum, çıngıraklar👎🏼