FlzDeren Feyzosunannesi muslin kumaş özelliği itibariyle su çeken bir urun. Ben banyodan sonra kızımı onunla kuruluyorum saçları çok çabuk kurutuyor.yatirrken terlemesini önlemek amaclı kullanıyorum. Dsarda güzel havalarda puset ortusu yapıyorum. Anlayacağınız ne tür de kullanırsanız ise yariyor
Nevinugur Feyzosunannesi e bebekte ki müsşinleri ebatları büyük alcaksan onlardan al yazın ince şekilde uyuyunca üstünü örtmeye ben çok kullandıö hala da kullanıyorum çünkü kundak sız uyumuyor hala kundak yapıyorum kollarını 13 aylık bu arada 🤩
Baharkokulum morkalp 3 aylıktan beri kullanıyorum. Çok rahat. 12 kiloya kadar kullanılabiliyormuş. Hem kendine hem dışa dönük yapabiliyorsun. Kullanışı da çok basit.
[silindi] Baharkokulum yenidogan aparatı olmadanmı kullandiniz aceba bende kullanmak istiyorum 3 aylik oldu oğlum ama emin olamadim
Feyzosunannesi kckkz- dogru soyluyosunuz ya hani yazin falan parka cikarinca vs kullanilirmi diyodum ama zaten buyudu tasimak skinti olur tesekkurler
Feyzosunannesi Monaroka pipetli bardak kac aydan sonra kullanmaya basladiniz?hangi markadan memnun kaldiniz benim kizim biberon almiyo su iciremiyorum dogru duzgun 6 aylik suan pipetli bardak icin erken mi?
Nurluseren Feyzosunannesi benim kızımda biberon almıyo daha ek gıdaya geçmedik 1 ayımız var nasıl olcak diye düşünmeye başladım😢
Monaroka Feyzosunannesi e bebekten almıştım markasını hatırlamıyorum. Ama kullanışlı. Benim oğlum su içmeyi pek sevmeyince pipetli bardaktan güzel içti. 6 ay erken daha 1 yaşında almıştım ben ama gözlemlersiniz erken de olabilir
Nevinugur Feyzosunannesi canım ben pipetli ave tin suluğunu aldım pahalı ama akıtma hiç yapmıyor ve suyu fazlasıyla içiyor ama pipetli ler 9. Ayından itibaren kullanılıyor bi 3 ay daha bekle derim zaten 6 aylıkken felan çok su içiyorlar 9. aydan itivaren öslleijle 1 yaştan sonra fazlasıyla içiyorlar
kckkz- Feyzosunannesi ben bir kere bile kullanamadım minikken bile durmuyodu içinde huysuzluk ediyodu yaza zaten bebek arabasıyla çıkmak daha iyi olur hava sıcak rahat eder..reica ederim ☺️
BurayErdem HappyKids baby plus anne yanı beşik ✔️ Kanguru ✔️ Meyve süzgeci✔️ Emzirme yastığı ✔️ Naylonlu önlük✔️ Mochi göğüs pompası ✔️ Hazır kundak ✖️
DenizEfeMom BurayErdem mochı pompa bende almayı düşünüyorum trenyolda baya olumsuz yorum var bebeğim bi göğüsümü emmiyor diğerini emerken süt akıyor alsam mı sizce boşuna akmasın diye düşündüm ama kullanan biri olarak tavsiyenizi alabilir miyim
serebro HappyKids travel sistem bebek arabası ❌ Piyanolu oyun halısı ❌ (gerçi piyanosuyla hala oynuyor ama küçükken hiç kullanamadı) Kanguru❌ Biberon❌ Meyve emziği ❌ Ana kucağı✅ (elim ayagimdi) Beşik✅ Emzik✅ Silikon önlük✅
BurayErdem DenizEfeMom bnmde bebeğim bi göğsümğ emmiyodu diğeri akıyordu bende mochiyi aldım oğlum bi göğsümü emerken diğerine de mochi takıyorum sütğm boşa gitmiyodu
Eise DenizEfeMom ben de yorumlara bakarak almadım bi biberon tutuverin altına pompa özelliği yokmuş kendi akışındaki sütü hızlandırıyormuş
Bahriyei HappyKids philips göğüs kalkanı 👍 Gümüş göğüs kapakları👍 reflü yatağı👍 Dönence 👍 iş Bankası yayınlarının kitapları👍 parmak kuklaları 👍 h&m emzirme sütyenleri👍 ebebek emzirme yastığı👍 chicco burun temizlik aracı 👎 tunico sling 👎 Philips süt sağma pompası👎 emzik👎
Aryemus_3 HappyKids Babynest, Biberon, Emzirme Yastığı, Göğüs pedi, Mama kaşığı kullanmadım Muslin örtü, Emzik, mama sandalyesi, silikon önlük olmazsa olmazlarımız
Merve Aryemus_3 göğüs pedi ihtiyaca göre ya bence. Mesela bende kutu kutu lansinoh göğüs pedi alırdım ilk 4-5 ay☺️
Arifeeee HappyKids 4 moms keşke almasaymisim o an çok.isimi gördü ama daha uyguna öyle bir şey bulabilirmisim. Kanguru ve mama sandalyesi iyi ki almışım
Ylzvys MinikOsman bir de 8 ayliga yakin tirtil aldim dikkatini cekti ama 6 şarki var köpekcigi 11 aylikken aldim daha cok dikkatini cekti cok seviyor sürekli oyuncagimiz dolaptan ucuza ikisini de alabilirsiniz ama köpekcigi tek gecerim 7 aylikken hemen dikkatini cekmiyor belki köpekcigi alacaksaniz önunde kalp yanan model bebeginizin daha cok dikkatini ceker
morkalp EslemDilan kesildi mi kusması peki ? Oğlum 3 buçuk aylık bizde aldık ama sürekli kayıyordu birde kusmalarında azalma dahi olmadı maalesef bi umutla almıştık 😒
hilaliii Defnesmommy demek ki anneden anneye değişiyor benim de elim ayağım o rende valla daha önce 2 tane kırıldı 3.yü aldım
meltemustafaras HappyKids Kraft domino kanguru ✅ Ana kucağı ✅ Reflü yatağı kesinlikle alınmalı bence ✅ Buharlı pişirici✅ Oyun halısı onun yerine battaniye serip oyuncaklar la beraber oynamak daha iyi oldu bize ❌ Cam rende ❌ Pipetli bardak ❌ Wee baby nin en küçük alıştırma bardağı sert uçlu olan❌