Sema123- HappyKids i-yiki almışım- •Joie Serina otomatik salıncak •reflü yatağı •avent cam biberon -keske almasaydım- •avent emzik •bir sürü çorap 😁her alışverişte sepete 3lü çoraplardan attığım için 40 çift var rahat 😁 •birden fazla alt eşofmanada gerek yokmuş çok biraz fazla almışım onları satışa koyucam mesela dolap uygulamasına 😊 birde mochi var süt sağma aparatı çok sütün yoksa kırk taklada atsan gelmiyor
Nazlimu987 mombunny bebişler dışarıyı seyretmeyi çok seviyor ama dışa dönük olduğu pozisyon bebek için zararlı, iskelet sistemine zarar veriyor
Merveeceeeee Alt acma minderi tek kullanımlık olan, sudocrem, küvet, philips avent biberon ve emzik, salincak,oyun halisi👍
Mayisannesi34 VERA19 valla ben BİM’den iki tane 100 lü aldım birini iade ettim bir de anneme bir komşu vermiş biraz hepsini yıkadım arada oynuyor ama oynarken her yer top oluyor 🤣
Asyaipek HappyKids beşik keşke almasaydım yatmıyor bizim yatakta uyuyor kızım😅joie sansa elektrikli salıncak iyi ki almışım 😌
Mayisannesi34 VERA19 bizim çocuk odası da küçük ara ara şişiriyorum oynuyor sıkılınca kaldırıyorum. Öyle yapabilirsiniz belki 😊
tontisbebegim HappyKids baby plus ana kucağı ✅ Burun aspiratöru✅ Emzik✅ Müslin battaniyeler✅ Çıngıraklı oyuncaklar ✅ Süt sağma pompası ve saklama kapları ✅ Göğüs pedi⛔ Biberon⛔ Lansinoh göğüs kremi⛔ Yenidoğan kıyafetler ⛔
nurmona [silindi] yok normal kullandım, ama ilk zamanlar çok durmak istemezdi sonra sonra alıştı. Hatta fazla alıştı, başka türlü uyumuyor 😬
[silindi] nurmona benim oglum üç aylik oldu kullanmak istiyorum ama emin olamadim zararı olmayacağını da okudum ama yinede tereddutte kaldim ilk olunca böyle oluyor sanırım teşekkür ederim 😊
SevgiAtlas62 nurmona verdiğiniz faydalı bilgi için teşekkürler ☺️ Dışarı çıkarken de rahatlık olur sizin için
Aylak Defnesmommy bence çok yararlı ek gıdaya yeni geçen bir bebek için boğazına takılmaması için en güzel şey cam rende elma armut hergün rendeler çocuğuma yediririm ben ve iyiki almışım dediklerimden kullanmayıp değerlendirmeyenler için boşa olabilir ama kullanmak istenilsin yeter ki ☺️
YagizAlppp Defnesmommy bize hediye geldi elimiz ayağımız oldu resmen ikinci aydan itibaren ilgisini çekmeye başladı öncesinde bir dakika kucağımdan bırakamazdım
Berensemih _BirAnne Defnesmommy bnce alınmalı oyun halısı sayesnde iki lokma yemek gecyrm boğazımdan😂saatlerce kalmasını beklemeyin zatn on dk bile yeterli günde üç defa onar dk dan yeter daha ne olsn
mombunny morkalp açıkcası yemekten sonra hemen uyudukları için başlarda , eğimli yatması sağlık açısından çok iyi . Ama yenidoğanlar belli zamana kadar doyduklarının bilincinde olmayıp fazla yiyorlar . Ve benim kızımda sürekli fazlasını kusardı. Yenidoğanda normal ama detayını bilmiyorum açıkçası
morkalp EslemDilan reflü maalesef reflü maması kullanıyorum reflü yatağı da aldım ama maalesef işe yaramıyor ayrıca oğlum kayıyor reflü yatağından
Pnnr VERA19 evet alti turuncu olan ebebekten almistim ama marketlerdede var suan bende bastan yapamamistim sonradan cozdum😁 Turuncu kismi bastirinca havayi icine cekmis oluyoruz sonra burun deligine sumugun oldugu yere birakinca hop icine aliyo vakumluyo yani☺️