AlyaMeyra HappyKids keşke almasaydım: ilk adım arabası👎 ( pilsan) Eğitici köpekçik 👎 kanguru ( kraft domino ) 👎 bebek arabası (Kraft twist 2 travel sistem) Hiç birini kullanmadı yüzlerine bakmıyor hatta isteyen olursa satıyorum bebek arabasına oturmayan çocuk mu olur oluyormuş valla hiç durmuyor oturmuyor
MinikOsman AlyaMeyra eğitici köpekçiği kaça satıyorsun ben de almayı düşünüyorum 😊 bir de hangi şehirdesin
MugeAtlas AlyaMeyra 3 aya kadar yataş juno da yattı, şu an park beşikte yayıyor, kraftın yatağını almıştık ama hem çok ince hem de ortaları göçtü. Şimdi yataştan 12cmlik yaylı yatak aldım beşiğin içine orada yatıyor
nurmona [silindi] yok normal kullandım, ama ilk zamanlar çok durmak istemezdi sonra sonra alıştı. Hatta fazla alıştı, başka türlü uyumuyor 😬
[silindi] Baharkokulum yenidogan aparatı olmadanmı kullandiniz aceba bende kullanmak istiyorum 3 aylik oldu oğlum ama emin olamadim
VERA19 Mayisannesi34 Top havuzuu.sürekli görüp almak istediğim ama pişman olmamak için hep uzaktan izlediğim şey🥲
iki_prenses_annesi201 HappyKids kanguruyu iyiki almşm.. Diğer bazı şeyler eltimden almştm puset, bebek arabası gbi.. Motorumuz oldgu için puset alma gereği duymmştm.. Almış olsaydm ondn yana pişman olurdum 😊😊
Nazlimu987 HappyKids piyanolu oyun halısı 👍 yemek yerken, ev işi yaparken 15 20 dk oyalayıp zaman kazandırıyor 👎Kraftın bebek bakım çantasını almıştım kocaman şimdiki aklım olsa daha ufak tefek taşıması kolay bir çanta alırdım 👍Bol bol tulum ve zıbın: Yenidoğan döneminde de sonrasında da kustuğu ve bezden sızıntılar olduğu için kıyafeti çok değiştirdik, alt üst takımlarda bebek sürekli kucakta olduğu için yukarı doğru sıyrıldı rahat edemedik 👎Emzirme yastığı:galiba ben kullanamadım bebeği evirdim çevirdim rahat bir pozisyon bulamadım 😁 👎Mochi pompa: sağım yapmak amacıyla almıştım sadece sütü toplamaya yaradı
Mayisannesi34 VERA19 valla ben BİM’den iki tane 100 lü aldım birini iade ettim bir de anneme bir komşu vermiş biraz hepsini yıkadım arada oynuyor ama oynarken her yer top oluyor 🤣
Tuba VERA19 Bizimde var ve öğretirsen kendileri topluyor geri canım☺️ Sarp çok nadir döker toplarını ama dökerse de kendisi topluyor geri
VERA19 Pnnr Basit olan hortumsuz olan mı oluyor😅 Ben hortumlu olandan almıştım çok memnun kaldım ama o pratik olanı yapmayı hiç beceremedim🤦🏽♀️
Pnnr VERA19 evet alti turuncu olan ebebekten almistim ama marketlerdede var suan bende bastan yapamamistim sonradan cozdum😁 Turuncu kismi bastirinca havayi icine cekmis oluyoruz sonra burun deligine sumugun oldugu yere birakinca hop icine aliyo vakumluyo yani☺️
Sema123- HappyKids i-yiki almışım- •Joie Serina otomatik salıncak •reflü yatağı •avent cam biberon -keske almasaydım- •avent emzik •bir sürü çorap 😁her alışverişte sepete 3lü çoraplardan attığım için 40 çift var rahat 😁 •birden fazla alt eşofmanada gerek yokmuş çok biraz fazla almışım onları satışa koyucam mesela dolap uygulamasına 😊 birde mochi var süt sağma aparatı çok sütün yoksa kırk taklada atsan gelmiyor
Nazlimu987 mombunny bebişler dışarıyı seyretmeyi çok seviyor ama dışa dönük olduğu pozisyon bebek için zararlı, iskelet sistemine zarar veriyor
Merveeceeeee Alt acma minderi tek kullanımlık olan, sudocrem, küvet, philips avent biberon ve emzik, salincak,oyun halisi👍
Asyaipek HappyKids beşik keşke almasaydım yatmıyor bizim yatakta uyuyor kızım😅joie sansa elektrikli salıncak iyi ki almışım 😌
Mayisannesi34 VERA19 bizim çocuk odası da küçük ara ara şişiriyorum oynuyor sıkılınca kaldırıyorum. Öyle yapabilirsiniz belki 😊
tontisbebegim HappyKids baby plus ana kucağı ✅ Burun aspiratöru✅ Emzik✅ Müslin battaniyeler✅ Çıngıraklı oyuncaklar ✅ Süt sağma pompası ve saklama kapları ✅ Göğüs pedi⛔ Biberon⛔ Lansinoh göğüs kremi⛔ Yenidoğan kıyafetler ⛔
[silindi] nurmona benim oglum üç aylik oldu kullanmak istiyorum ama emin olamadim zararı olmayacağını da okudum ama yinede tereddutte kaldim ilk olunca böyle oluyor sanırım teşekkür ederim 😊
SevgiAtlas62 nurmona verdiğiniz faydalı bilgi için teşekkürler ☺️ Dışarı çıkarken de rahatlık olur sizin için