eymenkerem KardelenYB bence gayet nrmal bazı cocuklarda olabiliyor ki sizinki henüz kucuk bence sorun yok yegenim ve bebeğimde öyleydi zamanla duzeldi
MutluMommy KardelenYB evet normal canım benim oğlumun çok hoşuna gidiyo hatta tam bi çılgın 6 buçuk aylık bazen minik minik suratına üflüyorum nefesi kesişir gibi olup kahkaha atıyo 🤣🤣
KardelenYB Mom042 merak ettim neyş cılgınca 😁 kızımın usg de bile burnu hep çok küçüktü doktorum da derdi çok küçük bir burnu olacak diye evet bakıyorum yaşıtlarından daha kucuk bir burnu var suan yanı adam doktor sacmalaması gereken bişi bu olmasa gerek
Saripapatyammm KardelenYB Şuan bile ani ruzgar gelse nefes kontrolü olamayabiliyor. 17 aylik Daha kucukken hava yutma ruzgarda tikanma gibi seylerin normal oldugunu biliyorum.
Saripapatyammm KardelenYB Aynen kücükken bilmedikleri icin :) Benim kizimda biraz korkak oldugu icin 🙈
KardelenYB Saripapatyammm çok şeker oluyorlar 😂😍 bu arada gece de bazen nefes alamıyormuş i yapıyor uykusunda sizde oluyor muydu
Saripapatyammm KardelenYB Nasil bir hareket yapiyor. Oyle bir durumla karsilasmadim canım ben. Burnu doldugu zamanlar haricinde.
KardelenYB Saripapatyammm ses çıkartıyor nefessiz kalıypr gibi ard arda emzıgı alıyorum ağzından rahatlıyor gibi oluyor bu ay doktora gitmedim daha gidince soracağım
Mu-Mi KardelenYB ay deme yaa benim kızda öyle gün geçtikçe huyu kötüleşti ya böyle kalırlarsa Allah korusun