Fts12345 Nazlicicegim en azından hafiflesin istiyorum çünkü kızım acı çekiyor ve ben bişey yapamayınca çok üzülüyorum :((
[silindi] Fts12345 bulabılırsenız stoklayın hatta ☺️ Ben gunlerce beklıyorum sipariş verip muhtesem bir mama
Bebegimm1 Fts12345 hıpp kullaniyorum gazını kendisi cikartıyor gaz sikıntmz olmadı kullanidiginiz biberonda gaz yapabilir başıma gelmisti biberondan yaptigini fark etmistim
Shs [silindi] ben ilk kizimdada conformil kullanmistim.ama ikinci kizim da bulamıyoruz üretilmiyor diyorlar.nerden aliyorsunuz?Sukur simdi gaz yapmiyor aptamil ama conformil aradik ilk once yine gaz sorunu yasariz diye bualaamdik
[silindi] Shs eczanelere getirtiyorum yada bazen migros veya carrefour gurme de denk gelip hepsini alıyorum 🤩
Tugcealp Fts12345 canım gaz yapmayan mama yok illa ki yapar anne sütü bile gaz yapar ama hipp öneriliyor genel de kolay cozunuyor suda. Bu arada aptamil aşırı gaz yapan bir mama
Gamzeser Masalseyhan hipp hem gaz yapmıyor hemde kabızlığı önlüyor bütün mamaları denedim en içime sinen hipp oldu hemde içeriği organik
kahvekokusuu Fts12345 bu durum bebege göre degisir ben bazen sirf gazini rahat cikartabilsin diye sma verirdim emzirdigim halde çünkü mamayi icince rahat gazini cikartiyordu
Fts12345 @Kahvekokusu kahvekokusuu benim bebeğimde mamayla besleniyo ama o gaz hiç bitmiyo ne kadar çıkartırsa çıkarsın :(
Senemasilberen Fts12345 hipp combiotik canım bende Aptamil kullanıyordum bunu kullanmaya başlayana kadar hep gaz sancısı ıkınma oluyordu bu mamada hiç öyle olmuyor sanki anne sütü.gibi bir tadı da var