Cicismoms ipekkizimm ya bendd aynı durumu yaşadım bizede aynı şeyi dediler doktorumuzu aradık doğru olduğunu söyledi hatta sağlık ocağı o kızamık aşısı için kampanyalı asi demişti kızım şu an 13aylik geçen ay kizamik asisi yapıldı bu seferde su çiçeği aşısını bekliycez
ipekkizimm Meltemmmkkgct cok tesekkur ediyorum icim rahatladi suan. Bugun ebemizle görüştüm olan var mı diye sordum evet yapıyoruz sağlık bakanlığı ile görüştük aşı kotamızı dolduruyoruz dedi
Smryna ipekkizimm bizim sağlık ocağı da 12 aya dedi bende kendi doktoruna yaptırdım. Yumurta yiyebildigi icin sorun olmaz dedi.
Minigimm1 ipekkizimm bizi de ebemiz arayıp yaptırmamizi söyledi ama biz kendi kaldığımız şehirde olmadığımız için yaptiramadik. Burda ebe bir arkadaşım da ellerinde olamadığını yaptirmasam da bir sıkıntı olmaycağinı söyledi bizde 1 yaşını bekledik ve 1 hafta önce yapıldı aşıları sadece su çiçeği yokmuş onu bekleyeceğiz
Minigimm1 ipekkizimm Inşallah canim, bende korkuyordum bunun için ama arkadaşım korkmamamı söylemişti çocuklarla çok haşır neşir değil diye, bir sorunda olmadı şükür. Sizde sağlıkla geçirirsiniz inşallah bu zamanı.
VelardaEdiz ipekkizimm 9 aylıkken yapılmadı ellerinde kalmamış 1 yaşında yaparız dediler 1 yaşında oldu
ipekkizimm Minigimm1 inşallah 🙏 cok tesekkur ederim zaten bu donemde mumkun oldugunca cikmiyoruz 3 ay dikkat edeceğiz 😊
tubist ipekkizimm biz de yaptirmadik. onermedi doktor. yasinda oldu asiyi. sucicegini de yeni olduk. yoktu piyasada. 13 aylikken
Turkan_91 ipekkizimm sağlık ocağındaki hemsıre normalde 6 aydan sonra ası yok 1 yasında kızamık asısı var dedı ama artık son 1 yıldır 1 yas altı çocuklarda kızamık gorulmesı sıklastı o yuzden 9 ayda 1 doz yapıyoruz dedı
ipekkizimm Turkan_91 evet suriyelilerden dolayı cogalmis o yuzden yapiyorlarmis ama sadece kizamik asisi yokmus ellerinde o yuzden kkk vurmak istediler ama dr. Istemedi
Meltemmmkkgct eymeninannesi3 biz bekledik zaten 1 yaşında yapılan bir aşıymış normal şartlarda. Ama tabiiki buna siz ve doktorunuz karar vermeli aşı biraz sıkıntı biliyorsunuz