birkovabirbalik Pnarferah 60 parça ve 84 parça olarak değişiyor . Benimki 84 parça nescafe ve türk kahve fincanı var. Arkadaşımda aynı dönem benim takımımdan aldı indirimde 60 parçaydı fincanları yok. İndirime ve paketin içeriğine göre değişiyor. Siz alırken dikkat etmemişsiniz.
Minnossareannesi Pnarferah Sanmıyorum canım paket kapalı oluyor 60 parça 72 parça gibi. Çokta önemli değil bana göre kahve fincanı.. Çok fazla almıştım zaten çeyizine
birkovabirbalik Pnarferah canım çokta önemli değil inan çok klasik duruyor. Şimdiki fincanlar daha güzel duruyor. Ben hiç kullanmıyorum yemek takımınınkileri.
kucukaga Pnarferah aynı şeyi bende hep söylüyorum granitlerimden çelik tencerelerimden o kadar memnun değilim çünkü 😔
Begum26 Pnarferah benim de her şeyim Karaca çok memnunum ama tencereleri berbat asla almayın derim onun dışında yatak örtüsü, pike takımı , çatal bıçak ve günlük misafirlik yemek tabaklarımdan çok memnunum
ballicorek_ahmet Pnarferah ben 2019 da aldim ama takimın icinde olmadiğini biliyordum. 60 parca yemek takimi