Tazeanneyim Pnarferah kahve fincanım yok ama karacadan tencere aldım bir sefer yıkayınca kapağı paslandı. İade de almıyorlar, çocuğuma paslı tencerede mi yemek yediricem, kesinlikle tavsiye etmiyorum karaca markasını. Eskisi gibi değil artık çok kalitesizleşti
Pnarferah Tazeanneyim bende ayrı fincan takımı aldım kırıldı tekli sipariş edebilirsiniz sonra demişlerdi gittim tek sipariş etmediler
Pnarferah Deletedmom_29 kahvaltıda var ben kahve fincanı demiştim kahvaltı için çay fincanı şeklinde var
AlyaMeyra Pnarferah benim yemek takımım şu inci serisinin meşhur modeli helen. Var benimkinde. 6 Türk kahvesi fincanı, 6 nescafe fincanı ve tabakları olarak. Model seri olarak değişiyor parçaları diye biliyorum. mesela aldığım kahvaltı takımımda da porselen demlik var diğer takımlarda yoktu
MotherQueen Pnarferah 12 kişilik yemek yakımı porselen tencere tuzluk kürdalık 6 adet türk kahve fincanı 6 adet de nescafe fincanı var ikiside tabaklı
Geceuykusu Pnarferah 2sene önce emsandan aldım bende de yok. Sadece kahvaltı takımında çay seti olarak fincanı var
BurayErdem Pnarferah bazı paketlerde fincan takımı olmuyor muhtemelen sizin aldığınız pakette de yoktur
Kbrunl Pnarferah 6 yıl önce aldığım yemek takımının kahve fincanı var çatal bıçak takımın da servis takımı var. 2 sene önce tekrar aldım kahve fincanı ve servis takımını çıkartmışlar parçaları azaltılmış bizzat aradım sordum