Annesizanne BalkizimBaloglum2 bu haftada seninle motive olalım 😅inşallah Ama tabak atamayabilirim her dakika kilo paylaşırım
BalkizimBaloglum2 turgutugra ben emziriyorum ama kizimin 1 yaşına girmesini bekledim sütüm azalma olmadi 3 litre su iciyorum ama sizinki daha küçük bence ek gıdayı bekleyin
Merveges BalkizimBaloglum2 ay bu kadar yiyip kilo verilir mi maşallah ben daha az yiyorum haliyle doymuyorum sonra motive olamıyorum ekmek yiyor musun yanında canım akşama
Pamuk_bebegim42 BalkizimBaloglum2 Ayyy Maşallah size 🧿ne güzel darısı bana inşallah emziriyo musunuz bı de nasıl yapıyorsunuz nolur bana da söyleyin 20 kg fazlam var aynalara küstüm 😭😭
Annesizanne Maşallah 😂bunları ben normal günümde bile yiyeniyorum diyette yediğim tek şey yumurta ve peynir ekmek
BalkizimBaloglum2 Annesizanne emziriyorum kizim icin biraz fazla yiyorum canim geceleri sabaha kadar emiyo bazen ama aralikli oructa az yenmiyo zaten onnemli olan aclik saatlerinde ac kalmak
Mina_mariye Annesizanne Annesizanne bende yapıyorum çok daha az yiyorum sizden 10. Günde 2300 verdim sporda yapmıyorum Sanırım metabolizması hızlı benim yavaş gibi
Annesizanne BalkizimBaloglum2 😂dahada motive oldum canım nSıl yapıyoruz grup mu kuruyorsun nerden yazıcaz
BalkizimBaloglum2 Annesizanne istersen bu post altinda devam edelim istersen yeni post acalim kac kgsin hedef kac