Masaldeniz Mervekaraalp huzursuzdu emmek istemiyordu çünkü emerken karnı ağrıyordu gurulduyordu,emerken kendini geriye atıyor ağlıyor hemde emmeye çalışıyordu,sonrası zaten malum kaka da kan ve mukus
Mihrimahimmmm Nuryalcndag valla süt alerjisi dediler kanda çıkmadı ben daha çok bagirsaklarindan şüphe ettim çocuk çok zorlanarak yapiyodu çünkü lavman yapılmıştı lavmandan sonra kanlı gelmeye baslamsti
Mihrimahimmmm Nuryalcndag yok doktor alerjidir dedi ama kanda çıkmadı çok sukur sonra kendiliginden gecti
Mihrimahimmmm Nuryalcndag onu bnde çözemedim ama dedgm gibi bağırsaktan suphelenmistm çocuk zorlanarak yapiyo diye çok sukur bitince arastrmadm artk o iki ay iki sene gibi gelmeyi bana çok yorulmustm artk
eylullbilginn Ben de 3 4 kez kan gördüm nokta kadar süt alerjisinden şüphelendim mukusta vardı tabi başka bir şikayetimiz Yoktu alerji doktoruna gittik deri testi yapıldı ama negatif çıktı çıkmayadabilir alerji az seviyedeyse dedi ama Makatta çatlakta çıkmıştı bizim yine de 1 ay diyet yap dedi yaptım sadece süt ürnleri tüketmedim yumurtayı denedim hiç bir belirti görmeyince yedim onu katı diyet yaptırmadılar bağırsak daha da hassaslaşmasın diye 1 ay sonunda çocuk ve alerji doktorumuzla beraber diyet açtım yavaş yavaş bir sorun yaşamadık 4 aylıktı test yapıldığında 5,5 aylıkken ek gıdaya başladım tuvalet toparlandı sadece diyet bozarken çok hafif nokta kan vardı 1 kere ama doktor diyet açmaya devam bağırsak zamanla tolere edecek dedi bir dahada görmedim şuan 7 aylık kızımada açtım diyeti bizimde var mıydı yok muydu ya da düşük seviyedemiydi bilemiyorum umarım sizin de yoktur sabır isteyen bir süreç ama geçici bir şey merak etmeyin çok geçmiş olsu
eylullbilginn Partk 3 gün sütlü kek 3 gün yoğurt çorbası 3 gün direk yoğurt sonra peynir ve direk süt olarak açtım canım tabi her geçen gün arttırarak miktarı
Partk eylullbilginn bnde yumurtaya actım bugn 5. Günü. Karnı ağrıyo gübi kıvranıyo huzursuz ama kan yok
eylullbilginn Partk 1 kere nokta kan oldu doktorumuz devam dedi çok küçüktü kan zamanla tolere edecek dedi öyle de oldu benim kızımın tek tepkisi kandı 4 kere falan gördüm toplamda