Baharmasal o doktorları körü körüne dinlesek zaten hepimiz ölücez var ya, brn doğduğundan 10.gününden beri farkettim doktorlar hep normal dedi hiçbiri ikna olmadı ama bende içgüdümüdür nedir asla süt ürünü yemek geçmedi içimden yemedim yani sonra egzaması vardı söndüler ama tam geçmedi bir alerji doktoruna gideyim ne diyecek dedim gittim beni yerin dibine soktu sen çocuğuna kötülük ediyorsun şöyle ediyorsun çocuğun birşeyi yok felan azarladı resmen boz diyeti 10 gün sonra gel dedi onun demesi üzerine bozdum diyeti ayran içmeye başladım içtim ayranı 2 bardak yemeğin yanında tam 3.günü akşam kakada kan aldığım gibi çocuğu geri gittim korktum yani,aaa diyo süt alerjisiymiş diyo manyak hadi ben bile yanılmış olabilirim bir kaka tahlili felan al bakalım belki bir bağırsak enfeksiyonu felan var ondan gelmişse kan tesadüfse ya bu,süt alerjisi teşhisini koydu bide mama yazdı gönderdi bende şimdi içimin istemediği şeyi alerjik sınıfında olan şeyleri yemiyorum kendimce işte,sonra kendisinden istedim bana katı diyet listesi attı whatsapptan ona uymaya çalışıyorum, gene içim rahat etmedi özel hastaneye gittim kaka testi istedim az miktarda lökosit var ama enfeksiyon diyemeyiz dedi doktor ama az miktar bile kanama yapmış olamaz mı bağırsağında bilmiyorum 🤷♀️benim aklım karışık yani 😑