Gunesannesi turansmom Biz evlenmeden eşimle uzun zaman sevgiliydik. O dönemde hep hayaller kuruyorduk çocuğumuz olursa diye. Kızımızın ismini o zaman belirlemiştik anlamlarını araştırıp. Güneş Ece ismine karar vermiştik.
Gunesannesi turansmom Biz evlenmeden eşimle uzun zaman sevgiliydik. O dönemde hep hayaller kuruyorduk çocuğumuz olursa diye. Kızımızın ismini o zaman belirlemiştik anlamlarını araştırıp. Güneş Ece ismine karar vermiştik.
Busraata turansmom Ömür Ata ❣️ eşimle hayalimizdi sevgililik hayali eşim ilk çocukluk aşkm benim Ömür koyalim çocugumuz olursa dedik araya bir ton şey girdi kaderimizde evlenmek varmış evlendik Ömürümüz oldu Ata da Atatürkten armağan olsun dedik 4ay 27günlük meleğim ❤️
yademila-48 Yigitkubraa başarılı olurlar genelde ama ğ bu harf onu olunumsuz etkileyebilir ama ılımlı biri olurlar daha sakin işler tercih etmemiler büyüdüklerinde sözeli kuvvetli olur ismiyle yaşasın inşallah 🌸
K1996 turansmom Muhammed Enes kız olursa eşim erkek olursa ben koyucaktım ben koydum eşim hiç karısmadı
yademila-48 Yigitkubraa inşallah y ile başlaması da güzel benim kızım da öyle koydum isimlerini YADE MİLA 🌸
Yigitkubraa yademila-48 herkes bana yigitler cok yaramaz olur yigit koyma diye israr etti ama benm heo hayalimdi oglum olursa yigit koycam diye ..kizima nehir düsünuyodum onu gorumcem koydugu icin artik koyamam ama sizin kizinizn ismide cok guzelmis gercekten😊normalfe oglum hareketli istahsiz bi bebek hele kucuklugu beni cok zorladi o yuzden halen gerkes soyler yigit ismini koymayacaktn diye
yademila-48 Yigitkubraa yok canım etkilenme kimseden zaten çünkü onların söylediğine inanırsan gerçekten yaramaz olur dedim ya ğ onu bazı çocukları çok etkiler biraz zaman ver ona düzelecektir nehir koyma zaten gelecekleri çok başarılı olmuyor r ve h den dolayı gergin olurlar mutsuzluğu kendileri çeker üzerine
Yigitkubraa yademila-48 peki bi onerin varmi hani kiz bebek icin ..senin bebeginin isimlerini yazdim bi kenara tabi ama baska ne oneririsin 😊
yademila-48 Yigitkubraa ayy hemen söyleyeyim elif,ece,nil,balım,mina,yeda,ada,eda,pelin,ceylin,ecem,emel,gül,gülin,bengü,asya,şenay,ayşen,alya aklıma gelenler bunlar canım
416767 turansmom Miraç 💙 ben hamileyken Miraç kandilinde cinsiyet için doktora gitmistm doktor kıza benziyor demişti biz kızı çok istiyorduk o gün yanımda abimin eşi vardi onun doktoruydu (2 tane kızı var ) böyle dediyse bu doktor kesin kızdır dedi 😍 o zaman 13 haftalık hamileyim falan belirtilerin kıza o kadar benziyordu ki o.gun gittik yngemle cinsiyet balonu aldık içine pembe koydurduk falan ,,😻 yengemle eşime şaka yapalım dedik bu kız istiyor diye doktor erkek dedi erkekmis dedim şaşırdı bu o gün yengem de bişey olmaz adını Miraç koyarsiniz dedi farkında olmadan oglumuza adını vermişiz 😂😂eşim geldi patlattik eşim çok mutlu oldu falan . Sonra bir ay sonra erkek olduğunu öğrendik meğerse gerçekten erkkmis şok olmuştum😁😁
yademila-48 Yigitkubraa kesinlikle asya çok akıllı oluyor güzel yerlere geliyorlar mina kibar ve duygulu oluyor
Yigitkubraa yademila-48 ayyy ne kadar tatliiii konusuyosun vallahi hamile kalip cisiyet ogrenince seni bulucam🥰❤