Dileek_atak turansmom Adar ❣️ eşimle ortak kararımız Kürtçe bir isim Mart demek Mart ayı da bahara girdiğimiz ilk ay olduğu için biz de ilk çocuk ve ilk baharımız olsun dedik 🙏Türkçe anlamı olgunluk demek bu arada 😊
Sad1kova turansmom kızımın adı Nazlı nişanlıyken kızım olursa nazlı oğlum olursa aslan koyucam demiştim eşimde tamam demişti. Ama gerçektende adı gibi çok nazlı oldu sonradan pişman oldum mira istedimde eşim nazlı demiştin nazlıda kalsın dedi😄😄
Dilekdmrc Defne Deva 🌸 Eşimle benim ismimizin baş harfleri DF . Biz de o yüzden defne ismini koymak istedik söylerken ikimizinde baş harflerini baskılayan bi isimdi çünkü bizden bi parça o ☺️ Deva ismini de çok önceden ben Şahsiyet dizisinde duymuştum çok hoşuma gitmişti öyle ikisini de koyduk
RN06072020 turansmom Rüya Nehir ben hamile olduğum ilk günden beri Rüya istedim hiç değiştirmedim fikrimi Eşim de Nehir koymak istedi ikisi de oldu 🤗 kimseye sormadık hatır gönül sırası bitmez 😂belki sadece bir çocuğum olacak ona da kendimiz koyduk çok da memnunuz 🌺 kızım 9 aylık olmak üzere
Gunesannesi turansmom Biz evlenmeden eşimle uzun zaman sevgiliydik. O dönemde hep hayaller kuruyorduk çocuğumuz olursa diye. Kızımızın ismini o zaman belirlemiştik anlamlarını araştırıp. Güneş Ece ismine karar vermiştik.
Gunesannesi turansmom Biz evlenmeden eşimle uzun zaman sevgiliydik. O dönemde hep hayaller kuruyorduk çocuğumuz olursa diye. Kızımızın ismini o zaman belirlemiştik anlamlarını araştırıp. Güneş Ece ismine karar vermiştik.
Busraata turansmom Ömür Ata ❣️ eşimle hayalimizdi sevgililik hayali eşim ilk çocukluk aşkm benim Ömür koyalim çocugumuz olursa dedik araya bir ton şey girdi kaderimizde evlenmek varmış evlendik Ömürümüz oldu Ata da Atatürkten armağan olsun dedik 4ay 27günlük meleğim ❤️
yademila-48 Yigitkubraa başarılı olurlar genelde ama ğ bu harf onu olunumsuz etkileyebilir ama ılımlı biri olurlar daha sakin işler tercih etmemiler büyüdüklerinde sözeli kuvvetli olur ismiyle yaşasın inşallah 🌸
K1996 turansmom Muhammed Enes kız olursa eşim erkek olursa ben koyucaktım ben koydum eşim hiç karısmadı
yademila-48 Yigitkubraa inşallah y ile başlaması da güzel benim kızım da öyle koydum isimlerini YADE MİLA 🌸
Yigitkubraa yademila-48 herkes bana yigitler cok yaramaz olur yigit koyma diye israr etti ama benm heo hayalimdi oglum olursa yigit koycam diye ..kizima nehir düsünuyodum onu gorumcem koydugu icin artik koyamam ama sizin kizinizn ismide cok guzelmis gercekten😊normalfe oglum hareketli istahsiz bi bebek hele kucuklugu beni cok zorladi o yuzden halen gerkes soyler yigit ismini koymayacaktn diye
yademila-48 Yigitkubraa yok canım etkilenme kimseden zaten çünkü onların söylediğine inanırsan gerçekten yaramaz olur dedim ya ğ onu bazı çocukları çok etkiler biraz zaman ver ona düzelecektir nehir koyma zaten gelecekleri çok başarılı olmuyor r ve h den dolayı gergin olurlar mutsuzluğu kendileri çeker üzerine
Yigitkubraa yademila-48 peki bi onerin varmi hani kiz bebek icin ..senin bebeginin isimlerini yazdim bi kenara tabi ama baska ne oneririsin 😊
yademila-48 Yigitkubraa ayy hemen söyleyeyim elif,ece,nil,balım,mina,yeda,ada,eda,pelin,ceylin,ecem,emel,gül,gülin,bengü,asya,şenay,ayşen,alya aklıma gelenler bunlar canım