tazee1annee turansmom Öykü Lina ♥️ Hemen çocuğumuz olmadi bizim, çok üzülmüştük falan 😊 3. Evlilik yıldönümünden tam 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 😊 Esimle konuşurken çok üzüldük ama bizim Öykümüz yeni başlıyor kızımız olursa adı Öykü olsun mu demiştim cok beğendi sonra yanina lina yi ekledik 😊😊
minikta12 turansmom minik mucizemin adı Betül 7 buçuk aylık dünya tatlısı kuzum eşim hz. Fatıma annemizi çok sevdiği için ismini takmak istedi Betül fatıma annemizin lakabı olur ben Amine istemiştim ta küçükten bile kızım olursa Amine takacam diye hayal ediyordum😅 nasip rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
B123A_ turansmom kızımın ismi Eylül babasıyla Eylül ayında tanıştık Eylül ayında evlendik kızımızın cinsiyetını Eylül ayında ögrendık dıye Eylül koyalım dedık ☺️
Sunaylcnky Oğlumun ismi Ergin. Eşimle hamile kaldigimda anlaşma yaptık kız olursa ben koyacaktim, erkek olursa esim koyacakti ve tabiki de erkek oldu🙄. Eşimde amcasının ismini koymak istedi.
Kerem_05 Ahmet Kerem 👦🏼 Evlenmeden önceki hayalim babamın ismi Ahmet ikinci isim Kerem hamile kaldıktan sonra birinde duymuştum çok hoş geldi kulağıma anlamı da güzel eşim de kabul etti 🥰 nasip oldu 🥰
Yusufyigit-1 turansmom yusuf yiğit.👶 Yusuf kayyinpederimin adi, cok beğeniyordum yusuf ismini.. esim sedat koycam diyip duruyordu aslında ben siraç diye cok direttim ama en son yiğit ismi nasil dedim, ve yusuf yigite karar verdi sevgili eşim😏
turansmom Yusufyigit-1 Bizimkide Asena Tomris. Rabbim inşallah bizede yaşatır o mükemmel kiz annesi olma duygusunu❤
Mom104 turansmom Yavuz Eymen =Eşim Yavuz Selim istedi yok öyle yağma ben eymen koyacağım dedim Yavuz Eymen koyduk 😅❤️ İnci= hamileyken Zeynep İnci olsun mu dedim a evet çok güzel dedi doğum oldu eşim kimliğini çıkartmaya giderken son kararın demi diye sordu Zeynep olmasın sade İnci olsun dedim öylece kaldı onuda ben koymuş oldum 😅💖
DenizAnasi06 Tsksn-gns-27 benim 2 tane arkadasim var gunes diye ikiside erkek kiza hic denk gelmedim bende 😁😁 bizde evlendigimizde ilk bebegimizin adi deniz ikincinin adi toprak olsun ikiside kiza erkege oluyo demistik denizi istememe sebebimizin biride soyadimiz. Kizimiz oldu adi deniz ikinciye nasipse toprak diyoruz herkes erkek olcaginin garantisi varmi diyorlar sizin gunesi sadece kiz ismi olarak kabullendikleri gibi topragida erkek olarak kabullenmis bizim cevremizde 😁😁
Tsksn-gns-27 DenizAnasi06 aynen canım aynen onlara laf anlatmaktan dilimde tüy kalmadı artık bende bosverdim gitti umursamıyorum artik
Hayalinannesii Benim miniğimin adı HAYAL tanıştığımız dönemlerde eşimle hep hayal kurardık evlenince çocuğumuz olursa adını hayal koyalım bizim hayallerimiz gerçek oluyor derdik ve adımız hayal oldu hayal gibi kız oldu 🧿
SuPerisiiii turansmom benim kızımın adı Berra Lena🧿❣️ Hamile kaldıktan iki ay sonra eşim atandı çok şükür. Hanemize bolluk bereket getirdiği için(hamdolsun) Berra ismini ben koydum. Lena ismini de babası koydu. Gün ışığı anlamına geliyor.. Allahım hepimizin yavrusunu iyilerle karşılaştırsın inşallah 🤲🏻❣️
3455 turansmom Ezo Arya ❤️ Eşim hep kızım olursa Ezo koyacağım demiş benimde hoşuma gitti bende Arya ismini seviyordum yanına Arya yı ekledim 6 ay 5 günlük meleğimiz var 🥰