Kursad_1201 turansmom Ali Kürşad 👼🏻 Ali’yi ben istedim Hz. Ali gibi alim olsun cevval olsun diye, Kürşad’ı da babası koydu, yolbaşçı olsun. Devlet kursun ordu yönetsin diye. Adlarıyla yaşasın yavrularımız inşallah, bahtları şansları güzel olsun 🙏🏻🌸
Hirasltn damlahira Bizimkide aynen böyle oldu kızımın adıda Hira daha evlenmeden önce kararlaştırmıştık
Mltmgzgn turansmom 3 haftalık hamileydim ve eşimle kız okursa erkek olursa ne koyarız diye konuşuyorduk. Ben oğlum oldu isterdim oğlan isimleri bakarken önüne bilge ismi kız için ne güzel dedik oğlan olursa Teoman olur demiştik. Şimdi bir Bilge’miz var şükürler olsun
ssvannesi Bebeğimin ismi Sare Su begendigimiz 10 civari isim vardi ve asla karar veremiyorduk. Bizde kagitlara yazdik ve kura ike cektik😂 Sare ismini ben Su ismini eşim çıktı. İsmi gibi tertemiz, berrak, su gibi kizimiz oldu♥️
tazee1annee turansmom Öykü Lina ♥️ Hemen çocuğumuz olmadi bizim, çok üzülmüştük falan 😊 3. Evlilik yıldönümünden tam 4 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 😊 Esimle konuşurken çok üzüldük ama bizim Öykümüz yeni başlıyor kızımız olursa adı Öykü olsun mu demiştim cok beğendi sonra yanina lina yi ekledik 😊😊
minikta12 turansmom minik mucizemin adı Betül 7 buçuk aylık dünya tatlısı kuzum eşim hz. Fatıma annemizi çok sevdiği için ismini takmak istedi Betül fatıma annemizin lakabı olur ben Amine istemiştim ta küçükten bile kızım olursa Amine takacam diye hayal ediyordum😅 nasip rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın
B123A_ turansmom kızımın ismi Eylül babasıyla Eylül ayında tanıştık Eylül ayında evlendik kızımızın cinsiyetını Eylül ayında ögrendık dıye Eylül koyalım dedık ☺️
Sunaylcnky Oğlumun ismi Ergin. Eşimle hamile kaldigimda anlaşma yaptık kız olursa ben koyacaktim, erkek olursa esim koyacakti ve tabiki de erkek oldu🙄. Eşimde amcasının ismini koymak istedi.